ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συμμετοχή της Επικεφαλής του Τομέα Ισότητας της ΕΝ.Π.Ε. σε εκδήλωση της Πανελλαδικής Οργάνωσης Γυναικών «ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΗ» για τη στήριξη της
"Κιβωτού του Κόσμου"

Την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017 ηΕπικεφαλής του Τομέα Ισότητας της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδαςκυρία Φωτεινή Βρύνα παρευρέθηκε στην εκδήλωση που πραγματοποίησε ηΠανελλαδική Οργάνωση Γυναικών «Παναθηναϊκή»στο κτίριο ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ του ΕΚΠΑ, με θέμα«Μπορούμε να νικήσουμε τον καρκίνο»  με ομιλήτρια την χειρουργό μαστού-μαστολόγοκα Νατάσα ΠαζαΐτηMD,PhD,FEBS.

Η κυρία Παζαΐτη έδωσε χρήσιμες συμβουλές για την πρόληψη και τα πρώτα σημάδια του καρκίνου του μαστού αλλά και νέες μεθόδους αντιμετώπισης και θεραπείας της νόσου. Παρουσιάστηκαν όλα τα σύγχρονα ιατρικά δεδομένα που αποδεικνύουν ότι ο καρκίνος του μαστού μπορεί να νικηθεί αν υπάρχει έγκαιρη διάγνωση.

Τα έσοδα της εκδήλωσης διατέθηκαν για τους σκοπούς της«ΚΙΒΩΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ», η οποία είναι Εθελοντικός μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός  Ειδικής Μέριμνας και Προστασίας του Παιδιού που δραστηριοποιείται  και απευθύνεται στα μικρά απροστάτευτα παιδιά  που βιώνουν δύσκολες συνθήκες, εγκατάλειψη , παραμέληση  χωρίς ιατρική φροντίδα και αβέβαιο μέλλον.

Ιστορικό Δελτίων Τύπου