Αρχείο Δελτίων Τύπου

Ιανουάριος 2016

Καλώς ήλθατε στο Αρχείο των Δελτίων Τύπου. Υπάρχουν 10 Δελτία Τύπου.
Νέα - Ανακοινώσεις Τομέα Ισότητας
2797

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας και προγραμματισμός δράσεων για το Α' εξάμηνο του 2016

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Σας καλούμε τη Δευτέρα 1η Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 15:00, στα γραφεία της ΕΝ.Π.Ε. (Μεσογείων 15, 4ος όροφος), στη συνάντηση φορέων και γυναικείων οργανώσεων, με σκοπό τον προγραμματισμό... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
1381

Εκδήλωση της Ελληνικής Αντιπροσωπείας του Ευρωπαϊκού Λόμπι Γυναικών

Τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2015, η Επικεφαλής του Τομέα Ισότητας της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας κυρία Φωτεινή Βρύνα παρευρέθηκε στην εκδήλωση που διεξήχθη από την Ελληνική Αντιπροσωπεία του Ευρωπαϊκού Λ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
1316

Ψήφισμα συμπαράστασης στους αγρότες από την ΕΝ.Π.Ε.

Η Ένωση Περιφερειών Ελλάδας με ομόφωνο ψήφισμα του Διοικητικού της Συμβουλίου της συμπαρίσταται στο δίκαιο αγώνα του αγροτικού κόσμου ενάντια στο αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο.   Την ώρα που οι αγρότες,... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου Τομέα Ισότητας
1576

Δελτίο Τύπου για τη Συνάντηση της Επικεφαλής του Τομέα Ισότητας της ΕΝ.Π.Ε. με τον κύριο Κρις Σπύρου

Τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016, η Επικεφαλής του Τομέα Ισότητας της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας κυρία Φωτεινή Βρύνα πραγματοποίησε συνάντηση με τον κύριο Κρις Σπύρου, Πρόεδρο της Ελληνοαμερικανικής Ένωσ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου Τομέα Ισότητας
1695

Δελτίο Τύπου για την Εκδήλωση της Ελληνικής Αντιπροσωπείας του Ευρωπαϊκού Λόμπι Γυναικών

Τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016, η Επικεφαλής του Τομέα Ισότητας της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας κυρία Φωτεινή Βρύνα παρευρέθηκε στην εκδήλωση που διεξήχθη από την Ελληνική Αντιπροσωπεία του Ευρωπαϊκού Λ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
1307

Εκδήλωση της Πανελλαδικής Οργάνωσης Γυναικών "Παναθηναϊκή" για το προσφυγικό ζήτημα

Την Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2015, η Επικεφαλής του Τομέα Ισότητας της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας κυρία Φωτεινή Βρύνα παρευρέθηκε στην εκδήλωση που πραγματοποίησε η Πανελλαδική Οργάνωση Γυναικών «Παναθην... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
1378

Συνάντηση της κας Βρύνα με τον Πρόεδρο της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης

Τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2015, η Επικεφαλής του Τομέα Ισότητας της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας, κυρία Φωτεινή Βρύνα πραγματοποίησε συνάντηση με τον κύριο Κρις Σπύρου, Πρόεδρο της Ελληνοαμερικανικής Ένω... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου Τομέα Ισότητας
1587

Δελτίο Τύπου για την Εκδήλωση της Πανελλαδικής Οργάνωσης Γυναικών "Παναθηναϊκή"

Την Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016, η Επικεφαλής του Τομέα Ισότητας της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας κυρία Φωτεινή Βρύνα παρευρέθηκε στην εκδήλωση που πραγματοποίησε η Πανελλαδική Οργάνωση Γυναικών «Παναθην... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
1253

Σύσταση και πρώτη συνεδρίαση του Φόρουμ Βιομηχανίας

Σύσταση και πρώτη συνεδρίαση του Φόρουμ Βιομηχανίας στο Υπουργείο Οικονομίας. Κώστας Αγοραστός: «Η χώρα χρειάζεται νέο παραγωγικό μοντέλο.» «Τώρα είναι ανάγκη να κάνουμε ένα άλμα μεγαλύτερο απ τη φθ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
1268

Συνάντηση Προέδρου ΕΝ.Π.Ε. με την Υφυπουργό Οικονομίας κα Θ.Τζάκρη

Συνάντηση εργασίας με αντικείμενο την οργάνωση και τον τρόπο λειτουργίας του «forum Βιομηχανίας», θα έχουν τη Δευτέρα 4/1/2016 η υφυπουργός Οικονομίας  Ανάπτυξης και Τουρισμού κα Θεοδώρα Τζάκρη και ο ... διαβάστε περισσότερα..

Αποτελέσματα 1 - 10 από 10