Αρχείο Δελτίων Τύπου

Ιούλιος 2019

Καλώς ήλθατε στο Αρχείο των Δελτίων Τύπου. Υπάρχουν 6 Δελτία Τύπου.
Δελτία Τύπου
3494

Για το Σχέδιο Νόμου του Υπουργείου Εσωτερικών συνεδριάζει το ΔΣ της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας αύριο Πέμπτη

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ) συνεδριάζει αύριο, Πέμπτη 1 Αυγούστου 2019 και ώρα 12 το μεσημέρι, στα γραφεία της, Μεσογείων 15 (4ος όροφος), με βασικό θέμα το Σχέδιο... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2486

Συγχαρητήρια επιστολή του Προέδρου ΕΝΠΕ Κ. Αγοραστού στη νέα Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάινεν

Τη βούληση της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ) και ειδικά των 13 Περιφερειαρχών για στενή συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή «στην κατεύθυνση της αποτελεσματικότερης υλοποίησης των πολιτικών της Ε... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
3749

Για την κυβερνησιμότητα των Περιφερειών συζητά το ΔΣ της ΕΝΠΕ αύριο στη 1 το μεσημέρι

Η νομοθετική ρύθμιση του Υπουργείου Εσωτερικών για την κυβερνησιμότητα των Περιφερειών πρόκειται να βρεθεί στο επίκεντρο της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2146

Κ. Αγοραστός: «Να είναι αιτιολογημένη η αρνητική ψήφος στον προϋπολογισμό και το τεχνικό πρόγραμμα Περιφερειών και Δήμων»

Κ. Αγοραστός: «Να είναι αιτιολογημένη η αρνητική ψήφος στον προϋπολογισμό και το τεχνικό πρόγραμμα Περιφερειών και Δήμων»    Να θεσμοθετηθεί διαδικασία αιτιολόγησης της απόφασης καταψήφισης του προϋ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2599

Συνάντηση εκλεγέντων Περιφερειαρχών με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Θεοδωρικάκο

Κ. Αγοραστός μετά την πρώτη συνάντηση των εκλεγέντων Περιφερειαρχών με τον Υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο: «Εθνικό και κοινωνικό συμφέρον η κυβερνησιμότητα στις Περιφέρειες»  {gallery}2019-7-... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
3876

Στο πλευρό της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας η Ένωση Περιφερειών Ελλάδας

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ), Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός επικοινώνησε με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολο Τζιτζικώστα και τον Αντιπεριφερειάρχη ... διαβάστε περισσότερα..

Αποτελέσματα 1 - 6 από 6