Αρχείο Δελτίων Τύπου

Οκτώβριος 2019

Καλώς ήλθατε στο Αρχείο των Δελτίων Τύπου. Υπάρχουν 8 Δελτία Τύπου.
Δελτία Τύπου
3043

Συνεχίζονται μέχρι το 2023 όλες οι Κοινωνικές Δομές στις Περιφέρειες της χώρας

Συμφωνία Κ. Αγοραστού σε συνάντηση με την υφυπουργό Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου στην Αθήνα Συνεχίζονται μέχρι το 2023 όλες οι Κοινωνικές Δομές στις Περιφέρειες της χώρας «Στεκόμαστε με σεβασμό δίπλα ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2388

Περιφερειακή Διακυβέρνηση και συλλογική ηγεσία το μεγάλο στοίχημα της Ευρώπης

Χρειάζονται αποφάσεις εναρμονισμένες με τις επιθυμίες των πολλών» τόνισε από τις Βρυξέλλες ο Κώστας Αγοραστός Περιφερειακή Διακυβέρνηση και συλλογική ηγεσία το μεγάλο στοίχημα της Ευρώπης Στο... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
4171

Παρεμβάσεις του Προέδρου της ΕΝΠΕ και Περιφερειάρχη Θεσσαλίας στην Ολομέλεια της Επιτροπής των Περιφερειών της Ευρώπης

Παρεμβάσεις του Προέδρου της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος και  Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού  στην Ολομέλεια της Επιτροπής των Περιφερειών της Ευρώπης:   Βιολογική  και ηθική αφύπνιση, συνερ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2215

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΚΩΣΤΑ ΑΓΟΡΑΣΤΟΥ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ

Ο Κώστας Αγοραστός στην Ολομέλεια της Επιτροπής των Περιφερειών της Ευρώπης: Πολιτικές για τους πολλούς, για να διαφυλάξουμε το ευρωπαϊκό όραμα και ιδεώδες   «Η Ευρώπη είναι το καλύτερο μέρος στον κ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
1834

Κ. Αγοραστός στη συνέλευση του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στις Βρυξέλλες: Η Ευρώπη να στρέψει το βλέμμα της και στα προβλήματα των Ελλήνων πολιτών, όχι μόνο στους πρόσφυγες και τους μετανάστες

Ο Κώστας Αγοραστός στη συνέλευση του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στις Βρυξέλλες:   Η Ευρώπη να στρέψει το βλέμμα της και στα προβλήματα των Ελλήνων πολιτών, όχι μόνο στους πρόσφυγες και τους μετα διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2178

Παρέμβαση Κώστα Αγοραστού στην Ε.Ε. για τη συνέχιση του πρωτοποριακού προγράμματος Balkan Med

Αφορά  τη συνεργασία χωρών της  Νοτιοανατολικής Ευρώπης με στόχο την οικονομική ανάπτυξη και την κοινωνική συνοχή   Παρέμβαση Κώστα Αγοραστού στην Ε.Ε. για τη συνέχιση του πρωτοποριακού προγράμματος... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2104

Συνάντηση Κ. Αγοραστού με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Μ. Βορίδη

    Συνάντηση  Κ. Αγοραστού  με τον υπουργό  Αγροτικής Ανάπτυξης Μ. Βορίδη   Ξεμπλοκάρουν άμεσα τα σχέδια βελτίωσης Ξεμπλοκάρουν οι διαδικασίες για την αξιολόγηση των σχεδίων βελτίωσης  και την π... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2196

Κ. Αγοραστός: Το προσφυγικό είναι ευκαιρία να διεκδικήσουμε από την Ευρώπη χρηματοδότηση και για την κοινωνική πρόνοια των Ελλήνων

Ο  Πρόεδρος της ΕΝΠΕ και Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός: Το προσφυγικό είναι ευκαιρία να διεκδικήσουμε από την Ευρώπη χρηματοδότηση και για την κοινωνική πρόνοια των Ελλήνων   • Βιώσιμο ... διαβάστε περισσότερα..

Αποτελέσματα 1 - 8 από 8