Αρχείο Δελτίων Τύπου

Φεβρουάριος 2016

Καλώς ήλθατε στο Αρχείο των Δελτίων Τύπου. Υπάρχουν 13 Δελτία Τύπου.
Δελτία Τύπου
654

Σύσκεψη στο Υπουργείο Εσωτερικών για το προσφυγικό

Σύσκεψη για το μείζον ζήτημα του προσφυγικού θα πραγματοποιηθεί σήμερα Δευτέρα 29/2/2016 και ώρα 14:00 στο Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης. Στη σύσκεψη θα συμμετάσχουν ο υπουργός Ε... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
575

Συνάντηση της ΕΝΠΕ με τον αναπληρωτή υπουργό Περιβάλλοντος

Συνάντηση της ΕΝΠΕ με τον αναπληρωτή υπουργό Περιβάλλοντος στα πλαίσια της διαβούλευσης της Εθνικής Στρατηγικής για την Προσαρμογή στην Κλιματική Αλλαγή.  Συνάντηση με θέμα την ολοκλήρωση του σχεδιασ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
469

Συνάντηση της Επικεφαλής του Τομέα Ισότητας της ΕΝ.Π.Ε. με την Αναπληρώτρια Πρόεδρο της ΠΕΠΙΣ Αττικής και με γυναικείες οργανώσεις, για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016 πραγματοποιήθηκε, με πρωτοβουλία της Επικεφαλής του Τομέα Ισότητας της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας, κυρίας Φωτεινής Βρύνα, συνάντηση φορέων και γυναικείων οργανώσεων στα... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
667

Προκήρυξη για λογιστική υποστήριξη της ΕΝ.Π.Ε.

Αθήνα: 19-2-2016                                                                                                                       Α.Π.: 198 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ για την παροχή υπηρ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
550

Ανακοίνωση Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας

Στο νόμο για το παράλληλο πρόγραμμα της κυβέρνησης επιχειρείται με νομοθετική διάταξη (άρθρο 23) η απάλειψη μιας πολύ σημαντικής δυνατότητας που παρείχε ο νομοθέτης στο κράτος να διασφαλίζει την απρόσ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
527

Συνάντηση του Προέδρου της ΕΝΠΕ με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. ΠΡΟΚΟΠΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΑΓΟΡΑΣΤΟ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ 19.2.2016 Κ. ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ: Κύριε Πρόεδρε, εμείς ως Περ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
501

Επίσκεψη της Επικεφαλής του Τομέα Ισότητας στο Σικιαρίδειο Ίδρυμα

Η Επικεφαλής του Τομέα Ισότητας των Φύλων της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝ.Π.Ε.), κυρία Φωτεινή Βρύνα, συναντήθηκε σήμερα με τον Πρόεδρο του Σικιαρίδειου Ιδρύματος, κύριο Γεώργιο Αργυρόπουλο. Σκοπό... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου Τομέα Ισότητας
1040

Δελτίο Τύπου για την Επίσκεψη στο Σικιαρίδειο Ίδρυμα

Η Επικεφαλής του Τομέα Ισότητας των Φύλων της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝ.Π.Ε.), κυρία Φωτεινή Βρύνα, συναντήθηκε σήμερα με τον Πρόεδρο του Σικιαρίδειου Ιδρύματος, κύριο Γεώργιο Αργυρόπουλο. Σκο... διαβάστε περισσότερα..

Πρακτικά Εποπτικού Συμβουλίου
1616

1ο Πρακτικό Εποπτικού Συμβουλίου 11-02-2016

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 1o/11.02.2016 Στην Αθήνα σήμερα 11 Φεβρουαρίου 2016 ημέρα Πέμπτη και ώρα 11:30 ύστερα από πρόσκληση του Προέδρου του συνήλθε σε συνεδρίαση το Εποπτικό Συμβούλιο της ΕΝ.Π.Ε., με θέμα ημερήσιας... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
560

Η ΕΝ.Π.Ε για το Σχέδιο Νόμου για την Αξιολόγηση

Στη χθεσινή συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης της Βουλής επί του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης με τίτλο «Εθν... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
692

Απάντηση Αν. Υπουργού Δικαιοσύνης σε επιστολή του Προέδρου της ΕΝΠΕ για τις ιατροδικαστικές υπηρεσίες

Στη σύσταση ομάδας που θα προτείνει το κανονιστικό πλαίσιο λειτουργίας των Ιατροδικαστικών Υπηρεσιών της χώρας προσανατολίζεται το Υπουργείο Δικαιοσύνης. Τι απαντά ο αναπληρωτής υπουργός σε επιστολή ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
572

Συνάντηση φορέων και γυναικείων οργανώσεων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα, 02 Φεβρουαρίου 2016 Τη Δευτέρα 02 Φεβρουαρίου 2016 πραγματοποιήθηκε, με πρωτοβουλία της Επικεφαλής του Τομέα Ισότητας της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας, κυρίας Φωτεινής Βρύνα, συνάντ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου Τομέα Ισότητας
903

Δελτίο Τύπου για τη συνάντηση φορέων και γυναικείων οργανώσεων

Τη Δευτέρα 02 Φεβρουαρίου 2016 πραγματοποιήθηκε, με πρωτοβουλία της Επικεφαλής του Τομέα Ισότητας της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας, κυρίας Φωτεινής Βρύνα, συνάντηση φορέων και γυναικείων οργανώσεων στα ... διαβάστε περισσότερα..

Αποτελέσματα 1 - 13 από 13