Αρχείο Δελτίων Τύπου

Φεβρουάριος 2013

Καλώς ήλθατε στο Αρχείο των Δελτίων Τύπου. Υπάρχουν 8 Δελτία Τύπου.
Δελτία Τύπου
1987

Ανοικτή Επιστολή Περιφερειάρχη Αττικής και Προέδρου ΕΝΠΕ Γιάννη Σγουρού

Ανοικτή Επιστολή Περιφερειάρχη Αττικής και Προέδρου ΕΔΣΝΑ Γιάννη Σγουρού  Εκτύπωση  Το τελευταίο χρονικό διάστημα και με αφορμή τις προσπάθειες που καταβάλλει ο Ειδικός Διαβαθμιδικός Σύνδεσμος Νομού ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
1829

Ημερίδα για την ενθάρρυνση και υποστήριξη της συμμετοχής των γυναικών σε θέσεις πολιτικής ευθύνης και εκπροσώπησης σε περιφερειακό και τοπικό επίπεδο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ H Γενική Γραμματέας Ισότητας των Φύλων του Υπουργείου Εσωτερικών, κ. Ζέττα Μ. Μακρή, σας καλεί να παρευρεθείτε και να στηρίξετε με την παρουσία σας την εκπαιδευτική ημερίδα που υλοποιεί ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
1874

Συνάντηση ΕΝ.Π.Ε. με Υπουργό Παιδείας & Θρησκευμάτων, Πολιτισμού & Αθλητισμού

Αθήνα, 22 Φεβρουαρίου 2013  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  Σε κλίμα αμοιβαίας κατανόησης πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι συνάντηση αντιπροσωπείας των Περιφερειαρχών με επικεφαλής τον Πρόεδρο της ΕΝ.Π.Ε. και Περι... διαβάστε περισσότερα..

Συνέδρια και Εκδηλώσεις
3767

1ο Τακτικό Συνέδριο της ΕΝΠΕ

Στις 14 Φεβρουαρίου 2013, πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, το 1ο Τακτικό Συνέδριο της ΕΝΠΕ   Φωτογραφίες Συνεδρίου ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
1845

Συνάντηση των 13 Περιφερειαρχών με τον Πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Με τον Πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά, συναντήθηκαν σήμερα οι 13 Περιφερειάρχες της χώρας, παρουσία του Υπουργού Εσωτερικών κ. Ευριπίδη  Στυλιανίδη, του Υπουργού Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικό διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
1807

Δελτίο τύπου για το 1ο Τακτικό Συνέδριο της ΕΝ.Π.Ε.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ       1ο Τακτικό Συνέδριο Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας Αθήνα, 14 & 15 Φεβρουαρίου 2013 Ξενοδοχείο «ΤΙΤΑΝΙΑ»   «Δημιουργούμε ισχυρές Περιφέρειες εξασφαλίζουμε το αύριο της Ελλάδ... διαβάστε περισσότερα..


Δελτία Τύπου
1914

Συνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου ΕΝ.Π.Ε. 8-2-2013

ΕΝΩΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ 15  ΑΘΗΝΑ Τ.Κ. 115 26, Τηλ: 213-2144700, Fax: 210-7778992, E-mail:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.                                                                                     ... διαβάστε περισσότερα..

Αποτελέσματα 1 - 8 από 8