Αρχείο Δελτίων Τύπου

Ιανουάριος 2019

Καλώς ήλθατε στο Αρχείο των Δελτίων Τύπου. Υπάρχουν 7 Δελτία Τύπου.
Δελτία Τύπου
2103

Για τα ταμειακά διαθέσιμα συνεδριάζει στη Θεσσαλονίκη με διευρυμένη σύνθεση η Εκτελεστική Επιτροπή της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας

Με βασικό θέμα την Υπουργική απόφαση για υποχρεωτικό άνοιγμα λογαριασμού ταμειακής διαχείρισης και μεταφορά διαθεσίμων Φορέων Γενικής Κυβέρνησης στην Τράπεζα της Ελλάδας,  συνεδριάζει στη Θεσσαλονί... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2909

Κώστας Αγοραστός: «Άμεση ανάγκη για την αντιμετώπιση του δημογραφικού η δημιουργία Υπουργείου Οικογένειας»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ «Ως ωρολογιακή βόμβα για την ελληνική κοινωνία και την οικονομία αλλά και το έδαφος για την ανάπτυξη και άλλων κρίσεων» χαρακτήρισε το δημογραφικό ζήτημα ο... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2177

Κ. Αγοραστός: Στις Περιφέρειες το 70% των πόρων του νέου ΕΣΠΑ μετά το 2020 - Συναντήθηκε με στελέχη του ΟΟΣΑ στο πλαίσιο εκπόνησης της Στρατηγικής για την Περιφερειακή Ανάπτυξη στην Ελλάδα

Κ. Αγοραστός: Στις Περιφέρειες το 70% των πόρων του νέου ΕΣΠΑ μετά το 2020   Συναντήθηκε με στελέχη του ΟΟΣΑ στο πλαίσιο εκπόνησης της Στρατηγικής για την Περιφερειακή Ανάπτυξη στην Ελλάδα   «Οι Π... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
3535

Κ. Αγοραστός: «Τα συναρμόδια Υπουργεία κρατούν σε «ομηρία» πάνω από 70.000 που περιμένουν να δώσουν εξετάσεις για άδειες οδήγησης»

Ο Πρόεδρος της ‘Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας συναντήθηκε με εκπροσώπους εκπαιδευτών οδήγησης, στους οποίους μετέφερε την πληροφόρηση που είχε από τον Υπουργό μεταφορών κ. Χρ. Σπίρτζη ότι  το σχετικό Νομ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2427

Αντίθετο στη «Συμφωνία των Πρεσπών» το ΔΣ της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας

Σε απόφαση που ελήφθη στη σημερινή συνεδρίαση τονίζει ότι «για ένα τόσο σημαντικό εθνικό ζήτημα τον λόγο θα πρέπει να έχει ο ελληνικός λαός» και «καλεί τα πολιτικά κόμματα και κάθε Βουλευτή ξεχωριστά ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2564

Κ. Αγοραστός: «Βαθύ το αποτύπωμα του Δημήτρη Σιούφα στην πατρίδα μας»

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας, Περιφερειάρχης Θεσσαλίας παρέστη σήμερα στην εξόδιο ακολουθία προαναγγέλλοντας ότι στη μνήμη του αείμνηστου Προέδρου της Βουλής, Υπουργού και Βουλευτή Καρδίτ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2376

Συνεδριάζει το ΔΣ της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας μεθαύριο Τετάρτη

Μεθαύριο, Τετάρτη 9 Ιανουαρίου και ώρα 12.00 συνεδριάζει το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ) στα γραφεία της, Μεσογείων 15, 4ος όροφος.  ... διαβάστε περισσότερα..

Αποτελέσματα 1 - 7 από 7