Αρχείο Δελτίων Τύπου

Ιούνιος 2018

Καλώς ήλθατε στο Αρχείο των Δελτίων Τύπου. Υπάρχουν 17 Δελτία Τύπου.
Δελτία Τύπου
2414

Κ. Αγοραστός: Μεγαλύτερη συμμετοχή της ΕΕ στα προγράμματα του Ταμείου Συνοχής της περιόδου 2021-27

  K. Αγοραστός: Μεγαλύτερη συμμετοχή της ΕΕ στα προγράμματα του Ταμείου Συνοχής της περιόδου 2021-27 Ομιλία Προέδρου Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας σε εκδήλωση για την Πολιτική Συνοχής Να αυξηθεί τουλά... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου Τομέα Ισότητας
3378

Το Γραφείο Ισότητας των Φύλων της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας στηρίζει το αίτημα του Συλλόγου ΑΞΙΑ για τις συντάξεις χηρείας

Το Γραφείο Ισότητας των Φύλων της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας στηρίζει το αίτημα του Συλλόγου ΑΞΙΑ για τις συντάξεις χηρείας    Την ολόθερμη στήριξή της στο δίκαιο, όπως το χαρακτήρισε, αίτημα του Σ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2415

Το Γραφείο Ισότητας των Φύλων της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας στηρίζει το αίτημα του Συλλόγου ΑΞΙΑ για τις συντάξεις χηρείας

Το Γραφείο Ισότητας των Φύλων της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας στηρίζει το αίτημα του Συλλόγου ΑΞΙΑ για τις συντάξεις χηρείας Την ολόθερμη στήριξή της στο δίκαιο, όπως το χαρακτήρισε, αίτημα του Συλλό... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2344

Κ. Αγοραστός στην κοινή συνεδρίαση Περιφερειακού Συμβουλίου και Δημοτικών Συμβουλίων των 38 Δήμων της Κεντρικής Μακεδονίας: «Η ιστορία δεν λέει ποτέ «αντίο» αλλά «θα σε δω αργότερα»

Κ. Αγοραστός: «Η ιστορία δεν λέει ποτέ «αντίο» αλλά «θα σε δω αργότερα» Ομιλία Προέδρου Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας στην κοινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου και των Δημοτικών Συμβουλίων των ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2312

Ομιλία Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Χρ. Καλογήρου ως εκπροσώπου ΕΝΠΕ στη Βουλή για το Σ/Ν "Μεταφορικό Ισοδύναμο"

  Χριστιάνα Καλογήρου στη Βουλή για το μεταφορικό ισοδύναμο: «Πρόχειρο, ασαφές, αόριστο και με κριτήρια επικοινωνιακού εντυπωσιασμού το νομοσχέδιο. Πάρτε πίσω το νομοσχέδιο. Φέρτε τον μειωμένο ΦΠΑ» ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2174

Ο Πρόεδρος της ΕΝ.Π.Ε. κ. Κ. Αγοραστός στη Θεσσαλονίκη

  Ο Πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας Κ. Αγοραστός στην κοινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου και των Δημοτικών Συμβουλίων των 38 Δήμων της Κεντρικής Μακεδονίας   Αύριο, Τετάρτη και ώ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2447

Οι προτάσεις της ΕΝΠΕ για τον Αναπτυξιακό Νόμο

  Επιχειρήσεις κινδυνεύουν να τιναχθούν στον αέρα λόγω καθυστερήσεων στους ελέγχους προόδου εργασιών των Αναπτυξιακών Νόμων   Αν δεν ολοκληρώσουν τα επενδυτικά προγράμματα έως το τέλος 2018, προβ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2422

Συνεδριάζει το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΝΠΕ αύριο Τρίτη 19 Ιουνίου

     Αύριο, Τρίτη 19 Ιουνίου και ώρα 10.30 το πρωί συνεδριάζει το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ) στα γραφεία της, Μεσογείων 15, 4ος όροφος.... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2395

Κ. Αγοραστός στη Βουλή: «Ζητώ συγγνώμη που πίστεψα τον Υπουργό Εσωτερικών ότι θα αποσυναρμολογήσει τις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις»

«Στο Μεσοπρόθεσμο δεν υπάρχει καν αναφορά στον «Κλεισθένη 2», μεταρρύθμιση με δόσεις δεν γίνεται - Και πάλι διαψεύστηκε ο αρμόδιος Υπουργός» «Με την υποχρεωτική δέσμευση των αποθεματικών, έρχεται νέο... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2221

Κ. Αγοραστός για Μεσοπρόθεσμο: «Η κυβέρνηση επιβάλλει στην Αυτοδιοίκηση «καθαρή παραμονή» σε μνημονιακή λιτότητα και «ξεκάθαρη επιτροπεία» από την κεντρική γραφειοκρατία»

    «Στο νέο Μεσοπρόθεσμο… ξέχασαν τον «Κλεισθένη 2», ενώ αντί να αποσυναρμολογήσουν τις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις, όπως υποσχόταν ο Υπουργός Εσωτερικών, αυξάνουν τη χρηματοδότησή τους!»   «... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2439

Με τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο συναντήθηκε ο Πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας κ. Κ. Αγοραστός

K. Αγοραστός προς Οικουμενικό Πατριάρχη κ. κ. Βαρθολομαίο: «Μας εμπνέετε και μας δίνετε μεγάλη δύναμη»  Την αμέριστη συμπαράσταση και την ενεργό και διαρκή στήριξη των Περιφερειών στο εξαιρετικά σημ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2340

Κ. Αγοραστός: «Το μεταναστευτικό χρειάζεται στρατηγική και σοβαρές πολιτικές, όχι αποσπασματικές παρεμβάσεις

Κ. Αγοραστός: «Το μεταναστευτικό χρειάζεται στρατηγική και σοβαρές πολιτικές, όχι αποσπασματικές παρεμβάσεις Συνάντηση του ΔΣ της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας με τον Υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Δ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2460

Δήλωση Πρόεδρου Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας Κ. Αγοραστού μετά τη συνάντηση ΔΣ ΕΝΠΕ με τον Υπουργό Π. Σκουρλέτη: «Ήρθαμε στο Υπουργείο Εσωτερικών με προτάσεις και ειλικρινή διάθεση συνεννόησης και συνεργασίας αλλά πέσαμε σε τοίχο»

Κ. Αγοραστός: «Ήρθαμε στο Υπουργείο Εσωτερικών με προτάσεις και ειλικρινή διάθεση συνεννόησης και συνεργασίας αλλά πέσαμε σε τοίχο»   Δήλωσε ο Πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας μετά τη συνάντη... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2509

Κ. Αγοραστός από τη Σόφια: Περισσότερα κονδύλια στις πολιτικές για τους νέους από την Ευρωπαϊκή Ένωση

  Κ. Αγοραστός από τη Σόφια: Περισσότερα κονδύλια στις πολιτικές για τους νέους από την Ευρωπαϊκή Ένωση«Η Ευρώπη είναι το κοινό μας μέλλον και οι νέοι είναι αυτό το μέλλον», επισήμανε σε συνεδρίαση τ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2224

Με τους Υπουργούς Εσωτερικών και Μεταναστευτικής Πολιτικής συναντάται η Ένωση Περιφερειών Ελλάδας αύριο Παρασκευή - Νωρίτερα συνεδριάζει το ΔΣ της ΕΝΠΕ

Με τους Υπουργούς Εσωτερικών κ. Π. Σκουρλέτη και Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Δ. Βίτσα συναντάται διαδοχικά η Ένωση Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ) αύριο, Παρασκευή 8 Ιουνίου στο Υπουργείο Εσωτερικών. Η σ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2751

Άρθρο του Προέδρου της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας Κ. Αγοραστού στο περιοδικό HOT DOC Ιουνίου 2018: Παραγωγική Επανάσταση τώρα, αλλιώς...

ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΕΝΠΕ), ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΚΩΣΤΑ ΑΓΟΡΑΣΤΟΥ ΣΤO ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΗΟΤ DOC Κυριακή, 3 Ιουνίου 2018    Παραγωγική Επανάσταση τώρα, αλλιώς...   Εικό... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου Τομέα Ισότητας
3768

Επίσκεψη της Επικεφαλής του Γραφείου Ισότητας των Φύλων της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας Φ. Βρύνα στη Λέσβο

  «Το μεταναστευτικό – προσφυγικό, δεν πρόκειται να λυθεί ως διά μαγείας,αλλά με συνεχή προσπάθεια καλύτερης διαχείρισης» Η Επικεφαλής του Γραφείου Ισότητας των Φύλων της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδα... διαβάστε περισσότερα..

Αποτελέσματα 1 - 17 από 17