Αρχείο Δελτίων Τύπου

Μάιος 2024

Καλώς ήλθατε στο Αρχείο των Δελτίων Τύπου. Υπάρχουν 5 Δελτία Τύπου.
Δελτία Τύπου
399

Ολοκληρώθηκε το διήμερο θεματικό συνέδριο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας στην Πάτρα για τη Θεσμική Θωράκιση των Περιφερειών και την Αγροτική Ανάπτυξη

Ολοκληρώθηκε το διήμερο θεματικό συνέδριο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας στην Πάτρα, με κύριες ενότητες τη Θεσμική Θωράκιση των Περιφερειών και την Αγροτική Ανάπτυξη. Στο συνέδριο συμμετείχαν Περιφερ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
352

Ομιλία του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριου Φαρμάκη, στην έναρξη του θεματικού συνεδρίου της ΕΝΠΕ στην Πάτρα

Στη δύναμη της Αυτοδιοίκησης, αλλά και στην ανάγκη να ενισχυθεί, να θωρακιστεί και να αποκτήσει τον θεσμικό και δημοσιονομικό «χώρο» που θα μεγαλώσει τις ευθύνες, αλλά και την αποτελεσματικότητά της,... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
536

Κεντρική ομιλία του Προέδρου της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας, Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολου Τζιτζικώστα στο θεματικό συνέδριο της ΕΝΠΕ, στην Πάτρα

Τους βασικούς άξονες, έναν συγκεκριμένο οδικό χάρτη, μέσω του οποίου θα επιτευχθεί η μετάβαση από την Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση στην Περιφερειακή Διακυβέρνηση, ανέλυσε στην κεντρική ομιλία του στο θεμ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
459

Αρχίζει αύριο θεματικό συνέδριο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας στην Πάτρα για τη θεσμική θωράκιση των Περιφερειών και την Αγροτική Ανάπτυξη

Στην Πάτρα θα πραγματοποιηθεί το επόμενο διήμερο το θεματικό συνέδριο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας, με θέμα «Οι Περιφέρειες μπροστά στις προκλήσεις: Θεσμική Θωράκιση – Αγροτική Ανάπτυξη». Το συνέδρ... διαβάστε περισσότερα..

Συνέδρια και Εκδηλώσεις
1303

ΘΕΜΑΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ

Θεματικό Συνέδριο ΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ "Θεσμική Θωράκιση Αγροτική Ανάπτυξη" Πάτρα, 22-23 ΜΑΪΟΥ 2024  Ημέρα 1η - 22 Μαΐου 2024 - Μέρος Α  Ημέρα 1η - 22 Μαΐου 2024 - Μέρος Β... διαβάστε περισσότερα..

Αποτελέσματα 1 - 5 από 5