Αρχείο Δελτίων Τύπου

Απρίλιος 2020

Καλώς ήλθατε στο Αρχείο των Δελτίων Τύπου. Υπάρχουν 4 Δελτία Τύπου.

Δελτία Τύπου
2838

Συνεχίζεται απρόσκοπτα η υλοποίηση των Περιφερειακών Προγραμμάτων του ΕΣΠΑ

Συνεχίζεται απρόσκοπτα η υλοποίηση των Περιφερειακών Προγραμμάτων του ΕΣΠΑ – Τηλεδιάσκεψη των 13 Περιφερειαρχών με τους αρμόδιους Υπουργούς   Απόλυτη συμφωνία της Κυβέρνησης στη θέση της Ένωσης Περι... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2434

Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Περιφερειών Ελλλάδας για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της πανδημίας του Κορονοϊού

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας συνεδρίασε σήμερα μέσω τηλεδιάσκεψης, με αντικείμενο τη συμμετοχή των Περιφερειών στην υλοποίηση των μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας Co... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2246

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας Απόστολος Τζιτζικώστας σε τηλεδιάσκεψη με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη με θέμα τις δράσεις στήριξης ηλικιωμένων πολιτών και ευάλωτων ομάδων από τις Περιφέρειες και τους Δήμους για την αντιμετώπιση των επιπ

Τηλεδιάσκεψη με επίκεντρο τις δράσεις στήριξης ηλικιωμένων πολιτών και ευάλωτων ομάδων από τις Περιφέρειες και τους Δήμους για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της πανδημίας του κορωνοϊού πραγματοποί... διαβάστε περισσότερα..

Αποτελέσματα 1 - 4 από 4