Αρχείο Δελτίων Τύπου

Μάρτιος 2020

Καλώς ήλθατε στο Αρχείο των Δελτίων Τύπου. Υπάρχουν 6 Δελτία Τύπου.
Δελτία Τύπου
2185

Έκτακτη σύσκεψη των 13 Περιφερειαρχών της χώρας μέσω τηλεδιάσκεψης συγκάλεσε ο Πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας Απόστολος Τζιτζικώστας

Μέσω τηλεδιάσκεψης πραγματοποιήθηκε σήμερα έκτακτη σύσκεψη των 13 Περιφερειαρχών της χώρας, με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας και Προέδρου της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας, Απόστολου... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
3708

Κοινή συνεδρίαση Εκτελεστικών Επιτροπών ΕΝΠΕ-ΚΕΔΕ

Οι Εκτελεστικές  Επιτροπές  της ΕΝ.Π.Ε. και της Κ.Ε.Δ.Ε. συνεδρίασαν από κοινού το βράδυ της Τετάρτης,  11 Μαρτίου, με κεντρικό θέμα την επικείμενη Μεταρρύθμιση και Ανασυγκρότηση της Αυτοδιοίκησης της... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2292

Κοινή συνεδρίαση Εκτελεστικών Επιτροπών ΚΕΔΕ & ΕΝΠΕ

Η κοινή συνεδρίαση των Εκτελεστικών επιτροπών της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας και της  Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας θα γίνει την Τετάρτη, 11 Μαρτίου στις 19:00 στο Impact Hub Athens (Καραϊσκάκη 28, 1... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2511

Συνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας παρουσία του Υπουργού Μετανάστευσης & Ασύλου κ. Μηταράκη

Συνεδρίασε σήμερα 10 Μαρτίου 2020 το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας, παρουσία του Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Νότη Μηταράκη, ο οποίος προέβη σε αναλυτική ενημέρωση για το... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
3490

Συνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας

Την Τρίτη 10 Μαρτίου 2020 στις 11.00 π.μ. θα διεξαχθεί τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας στα γραφεία της Ένωσης, Μεσογείων 15, παρουσία του Υπουργού Μετανάστ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2253

Κοινή ανακοίνωση της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας και της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας για τη νέα μεταναστευτική κρίση

Η Ένωση Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ) και η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) εξέδωσαν την ακόλουθη κοινή ανακοίνωση για τη νέα μεταναστευτική κρίση:   «Η Ένωση Περιφερειών Ελλάδας και η Κεντρική Ένω... διαβάστε περισσότερα..

Αποτελέσματα 1 - 6 από 6