Αρχείο Δελτίων Τύπου

Ιούλιος 2018

Καλώς ήλθατε στο Αρχείο των Δελτίων Τύπου. Υπάρχουν 15 Δελτία Τύπου.
Δελτία Τύπου
2298

Το ΔΣ της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας εκφράζει τη βαθύτατη οδύνη του για τους συνανθρώπους μας που χάθηκαν άδικα - Οι Περιφέρειες θέτουν στη διάθεση της Περιφέρειας Αττικής τις δυνάμεις τους για τη διαχείριση της κρίσης

Το ΔΣ της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας εκφράζει τη βαθύτατη οδύνη του για τους συνανθρώπους μας που χάθηκαν άδικα   Οι Περιφέρειες θέτουν στη διάθεση της Περιφέρειας Αττικής τις δυνάμεις τους για τη ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2706

Για τον Προϋπολογισμό των Περιφερειών το 2019 συνεδριάζει το ΔΣ της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας αύριο Τρίτη

Για τον Προϋπολογισμό των Περιφερειών το 2019 συνεδριάζει το ΔΣ της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας αύριο Τρίτη Με βασικό θέμα το Σχέδιο Κοινής Υπουργικής Απόφασης για τον Προϋπολογισμό των Περιφερειών το... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2493

Δήλωση Προέδρου Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας Κ. Αγοραστού: «Η ίδια η ζωή θα οδηγήσει σε αλλαγή του «Κλεισθένη» για τον απλούστατο λόγο ότι συγκρούεται με την πραγματικότητα»

    Κ. Αγοραστός: «Η ίδια η ζωή θα οδηγήσει σε αλλαγή του «Κλεισθένη» για τον απλούστατο λόγο ότι συγκρούεται με την πραγματικότητα»   «Ως Ένωση Περιφερειών Ελλάδας εκπονήσαμε και καταθέσαμε στο ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2781

Κ. Αγοραστός: «Το Νομοσχέδιο του Υπουργείου Εσωτερικών διακατέχεται από 100% ιδεοληπτικές εμμονές και 0% συναίνεση»

Κ. Αγοραστός: «Το  Νομοσχέδιο του Υπουργείου Εσωτερικών διακατέχεται από 100% ιδεοληπτικές εμμονές και 0% συναίνεση»   Για τα μπρος πίσω της κυβέρνησης όσον αφορά την ημερομηνία των Αυτοδιοικητικ διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2239

Κ. Αγοραστός: «Πρόκειται για κυνικό παιχνίδι εξουσίας» - Σχόλιο του Προέδρου της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας για τις συνεχείς αλλαγές της ημερομηνίας των Αυτοδιοικητικών εκλογών από την Κυβέρνηση

  «Πρόκειται για κυνικό παιχνίδι εξουσίας»,  σχολίασε ο Πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ), Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός κληθείς από δημοσιογράφους να σχολιάσει τις συνεχε... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2215

Δήλωση Προέδρου Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας Κ. Αγοραστού για τροπολογία που κατατέθηκε στο Νομοσχέδιο του Υπουργείου Εσωτερικών: «Με ύποπτη και ύπουλη τροπολογία, επιχειρούν να πάρουν ετσιθελικά επιπλέον πόρους από τις Περιφέρειες»

Κ. Αγοραστός: «Με ύποπτη και ύπουλη τροπολογία, επιχειρούν να πάρουν ετσιθελικά επιπλέον πόρους από τις Περιφέρειες»   «Ενώ το κεντρικό κράτος έχει παρακρατήσει πάνω από 1,8 δις ευρώ από τις Περι διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2794

Σημεία συνέντευξης του Προέδρου της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας στο ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 96,5

Κ. Αγοραστός: «Μήπως ο Κλεισθένης 2 έπρεπε να προηγηθεί του Κλεισθένη 1; Οι κυβερνώντες χάνονται στον χρόνο…»   Σημεία συνέντευξης του Προέδρου της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας στο ραδιοφωνικό σταθμ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2198

Κ. Αγοραστός απευθυνόμενος στους Βουλευτές για το Νομοσχέδιο του Υπουργείου Εσωτερικών: «Εάν δεν ακούτε την Αυτοδιοίκηση, ακούστε - για να θυμηθώ τον Καβάφη - «την βουή των πλησιαζόντων γεγονότων».

    «Στο Νομοσχέδιο η Αυτοδιοίκηση είναι απέναντι σε ποσοστό 90%, να μην πω 100%, εξαιρουμένου του εκλογικού συστήματος» «Με το συγκεκριμένο Νομοσχέδιο η κατάσταση στην καθημερινότητα των πολιτών κ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2554

Για το Νομοσχέδιο του Υπουργείου Εσωτερικών συνεδριάζει το ΔΣ της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας αύριο Δευτέρα στις 10 το πρωί

Το ΔΣ της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας συνεδριάζει αύριο Δευτέρα για το Νομοσχέδιο του Υπουργείου Εσωτερικών   Για το Νομοσχέδιο του Υπουργείου Εσωτερικών συνεδριάζει το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2414

«Πράσινες» επενδύσεις και «πράσινες» θέσεις εργασίας στο επίκεντρο της συνάντησης του Κ. Αγοραστού με τον Επίτροπο Κλιματικής Αλλαγής της ΕΕ κ. Cañete

«Πράσινες» επενδύσεις και «πράσινες» θέσεις εργασίας στο επίκεντρο της συνάντησης του Κ. Αγοραστού με τον Επίτροπο Κλιματικής Αλλαγής της ΕΕ   «Στις Περιφέρειες της Ελλάδας στηρίζουμε έμπρακτα το πε... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2218

Ο Κ. Αγοραστός ορίστηκε Εισηγητής (Rapporteur) της Επιτροπής των Περιφερειών της ΕΕ για το πρόγραμμα InvestEU

  Κ. Αγοραστός στη σύσκεψη των Εισηγητών της Επιτροπής των Περιφερειών σήμερα στις Βρυξέλλες: «Το InvestEU σκοπεύει να ενεργοποιήσει 650 δισ. ευρώ σε πρόσθετες επενδύσεις ενισχύοντας τη δημιουργία θέ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2398

Επιχειρηματική Περιφέρεια της Ευρώπης το 2019 η Θεσσαλία - Κ. Αγοραστός: "Επενδύστε στην Ελλάδα"

Επιχειρηματική Περιφέρεια της Ευρώπης για το 2019 η Θεσσαλία   Ο Κ. Αγοραστός παρέλαβε το βραβείο χθες βράδυ στις Βρυξέλλες επισημαίνοντας το μήνυμά μας είναι: «Επενδύστε στην Ελλάδα, επενδύστε στη ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2308

Κ. Αγοραστός στο Διάλογο για το Μέλλον της Ευρώπης στις Βρυξέλλες: "Η Ευρώπη θέλει, η Περιφέρεια μπορεί, το κεντρικό κράτος γιατί θέτει εμπόδια;"

Κ. Αγοραστός στο Διάλογο για το Μέλλον της Ευρώπης στις Βρυξέλλες: "Η Ευρώπη θέλει, η Περιφέρεια μπορεί, το κεντρικό κράτος γιατί θέτει εμπόδια;"   "Η Ευρωπαϊκή Ένωση πρέπει να απαντήσει στην άνοδο... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2171

Για το Σχέδιο Νόμου του Υπουργείου Εσωτερικών συνεδριάζει το Δ.Σ. της ΕΝΠΕ την Δευτέρα 9 Ιουλίου

Κ. Αγοραστός για Σχέδιο Νόμου Υπουργείου Εσωτερικών: «100% εκλογικές σκοπιμότητες, 0% Αυτοδιοίκηση, 100% ιδεοληπτικές εμμονές και προειλημμένες αποφάσεις, 0% συναίνεση»   Συνεδριάζει τη Δευτέρα διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2325

Στον Διάλογο για το Μέλλον της ΕΕ στις Βρυξέλλες ο Πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας Κ. Αγοραστός

Στον «Διάλογο για το Μέλλον της Ευρώπης» της Επιτροπής των Περιφερειών της Ευρωπαϊκής Ένωσης με τους Προέδρους των εθνικών Ενώσεων των Περιφερειακών και Δημοτικών Αρχών καθώς και στην 130η ολομέλεια τ... διαβάστε περισσότερα..

Αποτελέσματα 1 - 15 από 15