Επιστολή απέστειλε ο Πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος και Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γ. Σγουρός στους αιρετούς Περιφερειάρες της χώρας σχετικά με την την καταγραφλη των προβλημάτων που προκύπτουν από την πρώτη εφαρμογή του Ν. 3852/2010 - "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ".

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο:

Αθήνα, 21 Μαρτίου 2011

A.Π. 164


Προς

τους κ.κ. Περιφερειάρχες


Θέμα: Καταγραφή προβλημάτων που προκύπτουν από την πρώτη εφαρμογή του Ν. 3852/2010 - «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ»

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Στην συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής, της 18ης Μαρτίου 2011 αποφασίστηκε να γίνει καταγραφή όλων των προβλημάτων που προκύπτουν από την πρώτη εφαρμογή του ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ.

Η καταγραφή αυτή θα πρέπει να γίνει με μέριμνα του εκτελεστικού γραμματέα και με ευθύνη του γενικών διευθυντών εκάστης Περιφέρειας και να αποσταλεί ηλεκτρονικά στη διεύθυνση της ΕΝΑΕ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μέχρι την Δευτέρα 28/3/2011.

Παρακαλούμε τους εκτελεστικούς γραμματείς για την ταχύτερη και αποτελεσματική κωδικοποίηση να μας αποστείλουν τις καταγραφές: 1) συγκεντρωτικά ανά Περιφέρεια και 2) ταξινομημένες ανά Γενική Διεύθυνση και Διεύθυνση.

 

 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΓΟΥΡΟΣ

Ιστορικό Δελτίων Τύπου