Ο Τομέας Ισότητας της ΕΝ.Π.Ε. και η Επικεφαλής κα Φωτεινή Βρύνα έδωσαν το δυναμικό παρών στο 4ο Τακτικό Συνέδριο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝ.Π.Ε.).

Η κα Βρύνα συναντήθηκε με τις δύο περιφερειάρχες, την κα Ρένα Δούρου, Περιφερειάρχη Αττικής, και την κα Χριστιάνα Καλογήρου, Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, με την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας κα Σοφία Μαυρίδου, την Αντιπεριφερειάρχη Κοινωνικής Πολιτικής της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου κα Καλλιόπη Γόμου και με τις περιφερειακές συμβούλους Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης κα Ελεονώρα Μοσχοφίδου, Βορείου Αιγαίου κα Αγγελική Σαραντινού, Ηπείρου κα Αναστασία Σίμου, Πελοποννήσου κα Ελένη Παναγιωτοπούλου, συζητώντας μαζί τους για θέματα της επικαιρότητας και για το ενδεχόμενο συνεργασίας στο άμεσο μέλλον.

Η παρουσία των εκλεγμένων γυναικών στο Συνέδριο της ΕΝ.Π.Ε. ήταν ιδιαίτερα έντονη, δυναμική, καθοριστική. Ήταν μια καλή ευκαιρία να έρθουν σε επαφή αιρετές από όλη την Ελλάδα, ενώνοντας τις δυνάμεις τους για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Η ανταλλαγή πληροφοριών και η κοινοποίηση εκδηλώσεων ή άλλων γεγονότων που λαμβάνουν χώρα στις περιφέρειες και αφορούν την προώθηση της ισότητας των φύλων ή άλλα θέματα κοινωνικού περιεχομένου στο Newsletter του Τομέα Ισότητας της ΕΝ.Π.Ε. δείχνει την αμοιβαιότητα των σχέσεων μεταξύ του Τομέα Ισότητας και των αιρετών γυναικών και την αναγκαιότητα της συνεργασίας τους.

Ιδιαίτερα σημαντική ήταν και η συνάντηση της κας Βρύνα με τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ και Δήμαρχο Αμαρουσίου, κο Γιώργο Πατούλη, καθώς και με πολλούς άλλους αξιόλογους ανθρώπους της αυτοδιοίκησης και όχι μόνο.

Ιστορικό Δελτίων Τύπου