Η Επικεφαλής του Τομέα Ισότητας της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝ.Π.Ε) και Γενική Γραμματέας του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής κυρία Φωτεινή Βρύνα, ύστερα από πρόσκληση της Αντιπροέδρου του Δ.Σ. και Γενικής Διευθύντριας του Ιδρύματος Μιχάλη Κακογιάννη, κας Ξένιας Καλδάρα, παρευρέθηκε στο LifeArt Global Media Festival 2017. Το νέο αυτό διεθνές φεστιβάλ για τον Κινηματογράφο, την Τηλεόραση, το Διαδίκτυο, που πραγματοποιήθηκε στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, έχει ως στόχο την προβολή των νέων δημιουργών.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο διεθνούς φήμης σκηνοθέτης Ariel Vromen, ο οποίος έχει συνεργαστεί με σημαντικούς ηθοποιούς του Χόλιγουντ και έχει σκηνοθετήσει τις ταινίες «The Iceman», «Criminal» κ.ά.

Παρευρέθηκαν, επίσης, ο ηθοποιός κ. Βασίλης Παλαιολόγος, ο ηθοποιός και ιδιοκτήτης του Θεάτρου Αλκμήνη κ. Μανώλης Ιωνάς, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Τουρισμού της Περιφέρειας Αττικής, κ. Θεόδωρος Αγγελόπουλος, οι Περιφερειακές Σύμβουλοι Βορείου Τομέα κα Κορίνα Βασιλοπούλου και κα Καλλιόπη Βέττα, και πολλές άλλες διακεκριμένες προσωπικότητες σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Η κα Βρύνα δήλωσε: «Συγχαίρω το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης για αυτές τις καινοτόμες πρωτοβουλίες. Τέτοιες δράσεις προάγουν τον πολιτισμό και αποτελούν άλλο ένα θετικό μήνυμα της χώρας μας για την ανάπτυξη του τουρισμού».

Ιστορικό Δελτίων Τύπου Τομέα Ισότητας