Αθήνα: 19  Φεβρουαρίου 2024

Α.Π.:  131

ΕΝΩΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ταχ. Δ/νση: Μεσογείων 15, 11526 ΑΘΗΝΑ
Πληροφορίες:Α.Παπακωνσταντίνου
Τηλ.: 213-2144700-60
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ιστοσελίδα: www.enpe.gr

                                                                                                                                                    

ΔΗΜΟΣΙΑ  ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

 Η Ένωση Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝ.Π.Ε.), ΝΠΙΔ, προτίθεται να προσλάβει έναν δημοσιογράφο με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου. Η σύμβαση θα λήξει αυτοδικαίως με το πέρας της θητείας του Προέδρου της ΕΝ.Π.Ε.

Ο προσλαμβανόμενος πρέπει:

(α) να διαθέτει οκταετή τουλάχιστον δημοσιογραφική εμπειρία, ως συντάκτης και αρχισυντάκτης, στον έντυπο τύπο (εφημερίδες), στο ραδιόφωνο και σε ηλεκτρονικά μέσα,  σε θέματα  πολιτικής,  δημόσιας διοίκησης και τοπικής αυτοδιοίκησης.

(β) να είναι κάτοχος πτυχίου ΑΕΙ ή τίτλου σπουδών ισοτίμου εκπαιδευτικού ιδρύματος.

Απαιτούμενα δικαιολογητικά: αίτηση, βιογραφικό σημείωμα, αποδεικτικά της δημοσιογραφικής εμπειρίας στα ανωτέρω αναφερόμενα θέματα, τίτλος σπουδών και βεβαίωση προϋπηρεσίας από τον αρμόδιο ασφαλιστικό φορέα.

Αιτήσεις θα υποβάλλονται στα γραφεία της ΕΝ.Π.Ε./Τμήμα Γραμματείας-Πρωτοκόλλου, Μεσογείων 15, Αθήνα, 4ος όροφος, εντός πέντε (5) ημερών από τη δημοσιοποίηση της παρούσας, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 08:00 – 15:00.

Πληροφορίες: τηλ. 2132144700-60.

H παρούσα να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του προγράμματος «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» και στην ιστοσελίδα της ΕΝ.Π.Ε. (www.enpe.gr).

  

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

  ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ