Θεόδωρος Γαλιατσάτος

Θεόδωρος Γαλιατσάτος
Μέλος Ε.Ε & Δ.Σ - Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων







O Θ. Γαλιατσάτος γεννήθηκε το 1956 στα Σβορωνάτα της Λειβαθούς.Σπούδασε Πολιτικός Μηχανικός στην Πολυτεχνική Σχολή του Πανεπιστημίου των Πατρών και εργάστηκε σαν ελεύθερος επαγγελματίας και μελετητής Μηχανικός με έδρα το Αργοστόλι.

Ανέπτυξε έντονη συνδικαλιστική δραστηριότητα στο πλαίσιο του φοιτητικού κινήματος ενώ υπήρξε μέλος της ΚΝΕ, του ΚΚΕ και γραμματέας της ΝΕ Κεφαλονιάς-Ιθάκης του ΚΚΕ.Από το 1982 υπηρετεί την Τ.Α. ως δημοτικός σύμβουλος Αργοστολίου ενώ εκλέγεται νομαρχιακός σύμβουλος και αναλαμβάνει τη θέση του Αντινομάρχη στην Πρώτη Αιρετή Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση.Στο Π.Σ. συμβούλιο εκλέγεται το 2011 με την παράταξη ΑΝΑΣΑ και στις εκλογές του 2014 εκλέγεται περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων.

Έχει διατελέσει μέλος της ΚΠΕ του ΣΥΝ, συντονιστής της ΝΕ Κεφαλονιάς-ιθάκης του ΣΥΡΙΖΑ, μέλος της γραμματείας του τμήματος Αυτοδιοίκησης ΣΥΡΙΖΑ, μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής του Τ.Ε.Ε , μέλος της διοίκησης του ΚΕΚ της ΝομαρχιακήςΑυτοδιοίκησης και  πρόεδρος του Δ..Σ του κέντρου πρόληψης ουσιών «Απόπλους».Έχει δύο παιδιά, τον Αποστόλη και την Αναστασία.