Αρχείο Δελτίων Τύπου

Απρίλιος 2012

Καλώς ήλθατε στο Αρχείο των Δελτίων Τύπου. Υπάρχουν 8 Δελτία Τύπου.
Δελτία Τύπου
2190

Συνάντηση των περιφερειαρχών με τον πρωθυπουργό

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΕΝΩΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣΜΕΣΟΓΕΙΩΝ 15 ΑΘΗΝΑ Τ.Κ. 115 26, Τηλ. 213-2144700 Fax:210-7778992 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Αθήνα, 26 Απριλίου 2012  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΤο θέμα της ανάπτυξης κυριά... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2214

Mείωση των ΚΑΠ των Περιφερειών

Το αίτημα του για άμεση απόσυρση της τροπολογίας του ΥΠΕΣ που προβλέπει τη επιπρόσθετη μείωση των κεντρικών αυτοτελών πόρων των Περιφερειών κατά 50 εκ Ευρώ επανέλαβε με επιστολή του προς του αρχηγούς ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2261

Eπιστολή στους Προέδρους των κομμάτων για μείωση ΚΑΠ Περιφερειών

Αθήνα, 8 Απριλίου 2012Α.Π.: 390 Προς:κ. Ευάγγελο Βενιζέλο, Πρόεδρο Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος κ. Αντώνη Σαμαρά, Πρόεδρο Νέας Δημοκρατίαςκα. Αλέκα Παπαρήγα, Γενική Γραμματέα Κομμουνιστικού... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2135

Συνάντηση Περιφερειαρχών με την Υπουργό Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας κ. Άννα Διαμαντοπούλου

Την εκχώρηση περαιτέρω πόρων από τα τομεακά προγράμματα του ΕΣΠΑ ιδιαίτερα στους τομείς της δια βίου μάθησης, της αγροτικής ανάπτυξης και της απασχόλησης καθώς και την προσέλκυσης ιδιωτικών επενδύσε διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2148

Συνάντηση Περιφερειαρχών με την πολιτική ηγεσία του Y.Π.Ε.Κ.Α.

Στη σημερινή συνάντησή τους με την πολιτική ηγεσία του Υ.Π.Ε.Κ.Α. οι Περιφερειάρχες ανέπτυξαν τις προτάσεις και θέσεις τους για μια σειρά από καίρια ζητήματα της περιβαλλοντικής και ενεργειακής πολιτι... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2101

Μείωση των ΚΑΠ των Περιφερειών

Κατά την σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας εκφράστηκε η έντονη αντίδραση των Περιφερειαρχών στην προτεινόμενη περικοπή των Κεντρικών Αυτοτελών Πόρων κατά 50... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
1928

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Δ.Σ ΕΝ.Π.Ε ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ & ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΔΗΜΩΝ & ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ

Συνάντηση με τον Γερμανό Υφυπουργό Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων και Εντεταλμένο για την Ελληνογερμανική Συνέλευση Χανς Γιοακίμ Φούχτελ καθώς και με τον Πρόεδρο του Συμβουλίου Ευρωπαϊκών Δήμων &... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2101

Συνεδρίαση ΔΣ ΕΝ.Π.Ε

Στη σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας, αποφασίστηκε η σύναψη Πρωτοκόλλου Συνεργασίας για την παροχή Τεχνικής Βοήθειας μεταξύ του Υπουργείου Εσωτερικών, της ... διαβάστε περισσότερα..

Αποτελέσματα 1 - 8 από 8