Αρχείο Δελτίων Τύπου

Φεβρουάριος 2019

Καλώς ήλθατε στο Αρχείο των Δελτίων Τύπου. Υπάρχουν 23 Δελτία Τύπου.
Δελτία Τύπου
2926

Ομιλία Αλ. Μπαλού, Περιφερειακής Συμβούλου Αττικής, στο 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αιρετών Γυναικών της ΕΝΠΕ

Ομιλία Αλ. Μπαλού Το σύνθημα “Οι γυναίκες μπροστά” μπορεί να έχει ουσιαστικό περιεχόμενο μόνο αν υπηρετεί τις σύγχρονες ανάγκες των γυναικών εργατοϋπαλλήλων, των μισθωτών επιστημόνων, των αυτοαπασχολ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου Τομέα Ισότητας
3110

2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αιρετών Γυναικών: Σημαντική η συμβολή της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας στην αύξηση στο 40% του ποσοστού συμμετοχής των γυναικών στα ψηφοδέλτια

Στο Νομοσχέδιο «για την ουσιαστική ισότητα των φύλων και την καταπολέμηση τη έμφυλης βίας» προβλέπεται η (επανα)σύσταση αυτοτελών γραφείων Ισότητας σε ΕΝΠΕ-ΚΕΔΕ και κάθε Περιφέρεια   Η σημαντική συμ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
3052

Ομιλία Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Χριστιάνα Καλογήρου στο 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αιρετών Γυναικών

Στη συμμετοχή των γυναικών στις αυτοδιοικητικές εκλογές και τη σημασία της, αναφέρθηκε η Χριστιάνα Καλογήρου   H Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Χριστιάνα Καλογήρου μίλησε σήμερα στο 2ο Πανελλήνιο Σ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
3066

Παρέμβαση της Περιφερειάρχη Αττικής στο 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αιρετών Γυναικών της ΕΝΠΕ

Ρένα Δούρου: Σε μια περίοδο πολλαπλών και πολυεπίπεδων αμφισβητήσεων των κοινωνικών και πολιτικών δικαιωμάτων, η Δημοκρατία χρειάζεται τη συμμετοχή των γυναικών «Σήμερα, περισσότερο ίσως από ποτέ άλλ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
3750

Χαιρετισμός της Επικεφαλής του Τομέα Ισότητας ΕΝΠΕ Φ. Βρύνα, στο 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αιρετών Γυναικών

Χαιρετισμός Φωτεινής Βρύνα   Μας χωρίζουν σχεδόν 2.500 χιλιάδες χρόνια από την Πραξαγόρα, κι όμως πίσω από τις ατάκες της βλέπουμε καθαρά γνώριμες καταστάσεις και πρόσωπα. Ένα βασικό θέμα που απασχόλ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
3042

Χαιρετισμός της Γεν. Γραμματέα Ισότητας Φύλων Φ. Κούβελα στο 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αιρετών Γυναικών της ΕΝΠΕ

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΓΓΙΦ, ΦΩΤΕΙΝΗΣ ΚΟΥΒΕΛΑ, ΣΤΟ 2Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΙΡΕΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ  - ΕΝΩΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΕΝΠΕ) «Αυτοδιοικητικές – Ευρωεκλογές: Οι γυναίκες μπροστά» Αθήνα, 25/2/2019   Κυρί... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2631

Χαιρετισμός Υφυπουργού Εσωτερικών Μ. Χρυσοβελώνη στο 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αιρετών Γυναικών της ΕΝΠΕ

Αξιότιμε κ. Πρόεδρε της ΕΝΠΕ, κ. Αγοραστέ,  Αγαπητή κ. Βρύνα και φίλες της Επιτροπής Ισότητας της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας, Αξιότιμες κυρίες και κύριοι ευρωβουλευτές Αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλο... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2797

2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αιρετών Γυναικών: Σημαντική η συμβολή της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας στην αύξηση στο 40% του ποσοστού συμμετοχής των γυναικών στα ψηφοδέλτια

2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αιρετών Γυναικών: Σημαντική η συμβολή της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας στην αύξηση στο 40% του ποσοστού συμμετοχής των γυναικών στα ψηφοδέλτια Στο Νομοσχέδιο «για την ουσιαστική ι... διαβάστε περισσότερα..

Διακηρύξεις
2350

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ για την παροχή υπηρεσιών λογιστικής υποστήριξης της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝ.Π.Ε.)

                                                                                                                                                                                                      ... διαβάστε περισσότερα..

Συνέδρια και Εκδηλώσεις
3648

2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αιρετών Γυναικών της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας

Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου, Αθήνα   Περισσότερες φωτογραφίες από το Συνέδριο μπορείτε να δείτε εδώ.... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2331

ΠΡΟΓΡΑΜΜΜΑ 2ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΑΙΡΕΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΝΠΕ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2ου  ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΑΙΡΕΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ   «Αυτοδιοικητικές – Ευρωεκλογές: Οι γυναίκες μπροστά»   ΑΘΗΝΑ, ΔΕΥΤΕΡΑ  25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019       9:00 – 9.30 Προσέλευση ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου Τομέα Ισότητας
3573

2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αιρετών Γυναικών της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας με θέμα: «Αυτοδιοικητικές – Ευρωεκλογές: Οι γυναίκες μπροστά»

 Τη Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου στην Αθήνα   «Αυτοδιοικητικές – Ευρωεκλογές: Οι γυναίκες μπροστά», είναι το θέμα του 2ου Πανελληνίου Συνεδρίου Αιρετών Γυναικών που διοργανώνει η Ένωση Περιφερειών Ελλάδας... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου Τομέα Ισότητας
5575

Συνάντηση της Επικεφαλής του Γραφείου Ισότητας των Φύλων της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας με την ΠΟΑΣΥ

Η Επικεφαλής του Γραφείου Ισότητας των Φύλων της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας και Περιφερειακή Σύμβουλος Βόρειου Τομέα Αττικής κ. Φωτεινή Βρύνα, συναντήθηκε χθες με τον κ. Γερακαράκο Γρηγόρη Πρόεδρο της... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2153

2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αιρετών Γυναικών της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας με θέμα: «Αυτοδιοικητικές – Ευρωεκλογές: Οι γυναίκες μπροστά»

Τη Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου στην Αθήνα    «Αυτοδιοικητικές – Ευρωεκλογές: Οι γυναίκες μπροστά», είναι το θέμα του 2ου Πανελληνίου Συνεδρίου Αιρετών Γυναικών που διοργανώνει η Ένωση Περιφερειών Ελλάδας... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2269

Κ. Αγοραστός: «Για μετά το τέλος Ιουνίου η έναρξη εφαρμογής της Υπουργικής Απόφασης για τα ταμειακά διαθέσιμα της Αυτοδιοίκησης»

Δηλώσεις του προέδρου της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας μετά τη σύσκεψη στο Υπουργείο Εσωτερικών: «Στο τέλος του 2018, από συνολικά διαθέσιμα 1 δις 62 εκατομμυρίων ευρώ, οι Περιφέρειες είχαν τοποθετήσει... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2090

Kώστας Αγοραστός στη Βουλή επί του Νομοσχεδίου για τις άδειες οδήγησης: "Η κυβέρνηση παρουσιάζει ένα ανεφάρμοστο νομοσχέδιο, ενώ 70.000 υποψήφιοι οδηγοί παραμένουν σε ομηρεία"

Κώστας Αγοραστός στη Βουλή επί του Νομοσχεδίου για τις άδειες οδήγησης: «Η κυβέρνηση παρουσιάζει ένα ανεφάρμοστο νομοσχέδιο,ενώ 70.000 υποψήφιοι οδηγοί παραμένουν σε ομηρεία» «Ένα Νομοσχέδιο το οποί... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2251

Συνεργασία με τις Ελληνικές ζητούν οι Περιφέρειες της Πολωνίας

Σε θέματα κυρίως τουρισμού, πολιτισμού, αγροτικής πολιτικής, εκπαίδευσης, ανανεώσιμων πηγών ενέργειας (ΑΠΕ) και ψηφιακών δικτύων. Με τον Αντιπρόεδρο της ΕΝΠΕ Ι. Σγουρό συναντήθηκαν η Πρέσβειρα της Δη... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2123

Με Αλ. Χαρίτση και Γ. Χουλιαράκη συναντάται η Ένωση Περιφερειών Ελλάδας για τα ταμειακά διαθέσιμα αύριο Τρίτη στις 5 μ.μ. στο Υπουργείο Εσωτερικών

Με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Αλ. Χαρίτση και τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών κ. Γ. Χουλιαράκη συναντάται η Ένωση Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ) αύριο, Τρίτη 12 Φεβρουαρίου, στις 5 το απόγευμα στο Υπουρ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
1990

Τετ α τετ με την πρωθυπουργό της Ρουμανίας και τον Επίτροπο Εκπαίδευσης και Νεολαίας της ΕΕ είχε ο Κώστας Αγοραστός στις Βρυξέλλες

Διπλασιάζεται ο προϋπολογισμός του «Erasmus» στα 30 δις ευρώ Κ. Αγοραστός: «Να υποστηριχθούν νέες και νέοι από αγροτικές περιοχές στο να ενταχθούν στο πρόγραμμα»    Τετ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2154

Νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα της ΕΕ: Προτεραιότητα στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, τις κοινωνικές υποδομές και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Με τον εκ των Εισηγητών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Χοσέ Μανουέλ Φερνάντες συναντήθηκε ο Εισηγητής της Επιτροπής των Περιφερειών Κώστας Αγοραστός   Κ. Αγοραστός: «Προτεραιότητα η στήριξη των επενδύσ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2006

Με τον Υπουργό Εσωτερικών και τον Αν. Υπουργό Οικονομικών συναντάται η ΕΝΠΕ για τα ταμειακά διαθέσιμα

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Υπουργό Εσωτερικών είχε ο Πρόεδρος της ΕΝΠΕ Κ. Αγοραστός Συνεδριάζει το ΔΣ της ΕΝΠΕ την Τρίτη 12 Φεβρουαρίου   Συνάντηση με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Αλ. Χαρίτση και τ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2193

Με την Επίτροπο Περιφερειακής Ανάπτυξης της ΕΕ Κορίνα Κρέτσου συναντήθηκε ο Πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Κώστας Αγοραστός

Στο επίκεντρο της συνάντησης η πορεία υλοποίησης του ΕΣΠΑ 2014-20 και το νέο χρηματοδοτικό πλαίσιο 2021-27   Η πορεία υλοποίησης του ΕΣΠΑ 2014-20 και το νέο χρηματοδοτικό πλαίσιο 2021-27 βρέθηκαν στ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2579

Προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας εξετάζει η Ένωση Περιφερειών Ελλάδας για τα ταμειακά διαθέσιμα

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΝΠΕ αποφάσισε σήμερα να συγκληθεί εκτάκτως το ΔΣ της Ένωσης την Τρίτη 12 Φεβρουαρίου   Κ. Αγοραστός: «Η κυβέρνηση διακηρύσσει σε όλους τους τόνους ότι η χώρα βγήκε από τα... διαβάστε περισσότερα..

Αποτελέσματα 1 - 23 από 23