Αρχείο Δελτίων Τύπου

Ιανουάριος 2018

Καλώς ήλθατε στο Αρχείο των Δελτίων Τύπου. Υπάρχουν 9 Δελτία Τύπου.
Δελτία Τύπου
2790

Να ενταχθούν στις Περιφέρειες οι Φορείς Διαχείρισης Προστατευoμένων Περιοχών

Ομιλία του μέλους του ΔΣ της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας Δημ. Μαραβέλια στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής  «Να αποτελέσουν δομή εντασσόμενη στον Οργανισμό της οικείας Περιφέρειας οι  Φορ... διαβάστε περισσότερα..

Υπομνήματα
6684

ΥΠΟΜΝΗΜΑ επί του νομοσχεδίου με τίτλο: «Φορείς διαχείρισης προστατευoμένων περιοχών και άλλες διατάξεις»

                                  Επί του Σχεδίου Νόμου, με τίτλο: «Φορείς διαχείρισης προστατευoμένων περιοχών και άλλες διατάξεις», θέτουμε υπ’ όψη σας τις ακόλουθες απόψεις και προτάσεις μας: Η θ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2864

Κ. Αγοραστός: «Κλειδί για την Ευρώπη του μέλλοντος η 4η Βιομηχανική Επανάσταση

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας μίλησε στην Επιτροπή Οικονομικής Πολιτικής της Επιτροπής των Περιφερειών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και συζήτησε με την Επίτροπο Περιφερειακής Πολιτικής Κ. Κρέτσου... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2970

Επίσημο δείπνο στους Περιφερειάρχες παρέθεσε ο Αρχιεπίσκοπος

Επίσημο δείπνο στους Περιφερειάρχες παρέθεσε στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών ο  Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος. Το δείπνο είχε προγραμματιστεί από καιρό και προέκυψε με... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2905

Ομιλία Προέδρου ΕΝΠΕ στη Βουλή για το δημογραφικό

Κ. Αγοραστός στη Βουλή: «Λανθασμένη η περικοπή των επιδομάτων των τριτέκνων όταν ο προϋπολογισμός εμφανίζει πλεόνασμα 2 δις ευρώ» Ο Πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας, Περιφερειάρχης Θεσσαλίας τ... διαβάστε περισσότερα..

Uncategorised
3603

Ομιλία Προέδρου ΕΝΠΕ στη Βουλή για το δημογραφικό

ΕΝΩΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣΜΕΣΟΓΕΙΩΝ 15 ΑΘΗΝΑ Τ.Κ. 115 26, Τηλ: 213-2144700, Fax: 210-7778992, E-mail:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. www.enpe.gr Αθήνα, 17 Ιανουαρίου 2018 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Κ. Αγοραστός στη Βουλή: «Λανθασμ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2735

Κ. Αγοραστός: «Θέλουμε Αυτοδιοίκηση που να είναι απρόσωπη στην εξυπηρέτηση των πολιτών»

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών υπέγραψε την Προγραμματική Συμφωνία για τη Δράση «Αναδιοργάνωση και διοικητική μεταρρύθμιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α’ και Β’ Βαθμού»   «Χρειάζεται να μην παρασυρ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2888

Προτάσεις για το θεσμικό πλαίσιο του «Καλλικράτη» από τους Προέδρους των Περιφερειακών Συμβουλίων

Ολοκληρωμένες προτάσεις για την αναθεώρηση του θεσμικού πλαισίου που διέπει την αυτοδιοίκηση («Καλλικράτης») με έμφαση στον Κανονισμό και την εν γένει λειτουργία των Περιφερειακών Συμβουλίων καθώς και... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2533

Συνεδριάζει το ΔΣ της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας την Τρίτη 16 Ιανουαρίου

Την Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 10 το πρωί συνεδριάζει το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ) στα γραφεία της, Μεσογείων 15, 4ος όροφος. Στη συνεδρίαση θα συζητηθούν μεταξ... διαβάστε περισσότερα..

Αποτελέσματα 1 - 9 από 9