Αρχείο Δελτίων Τύπου

Μάρτιος 2015

Καλώς ήλθατε στο Αρχείο των Δελτίων Τύπου. Υπάρχουν 12 Δελτία Τύπου.
Δελτία Τύπου
2055

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη εθελοντική αιμοδοσία στην ΕΝ.Π.Ε.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ   Στο χώρο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας, πραγματοποιήθηκε σήμερα η πρώτη εθελοντική αιμοδοσία για την ενίσχυση της τράπεζας αίματος του Γραφείου Ισότητας των Φύλων της ΕΝ.Π.Ε. και της ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2089

Συνάντηση της Aν. Υπουργού Κοινωνικής Αλληλεγγύης με την Ένωση Περιφερειών Ελλάδας

Κώστας Αγοραστός: "να πιάσει τόπο το κάθε ευρώ για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης"   Στην εξειδίκευση των μέτρων που πρόσφατα ψηφίστηκαν από τη βουλή μέσω του νομοσχεδίου για την ανθρωπιστ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2125

Εθελοντική αιμοδοσία στα γραφεία της ΕΝ.Π.Ε. την Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Η Ένωση Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝ.Π.Ε.) και το Γραφείο Ισότητας των Φύλων της ΕΝ.Π.Ε., με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Υγείας στις 7 Απριλίου και σε συνεργασία με τις 13 Περιφέρειες, έχει α... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2114

Η ΕΝΠΕ εκπαιδεύει τα στελέχη των Περιφερειών στις ηλεκτρονικές δημόσιες συμβάσεις

Εκπαιδευτικό σεμινάριο στη διαχείριση των ηλεκτρονικών δημοσίων συμβάσεων μελετών, προμηθειών και έργων διοργάνωσε η ΕΝΠΕ σε συνεργασία με τη Γενική Διεύθυνση Δημοσίων Συμβάσεων και Προμηθειών της Γεν... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2073

Εκστρατεία πρόληψης και αντιμετώπισης του εκφοβισμού

Η Ένωση Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝ.Π.Ε.) και το Γραφείο Ισότητας των Φύλων της ΕΝ.Π.Ε., με αφορμή την Πανελλήνια Ημέρα κατά της Σχολικής Βίας και του Εκφοβισμού στις 6 Μαρτίου, αλλά και με αφορμή το τελε... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2006

Συνεδρίαση Εποπτικού Συμβουλίου Ε.Ν.Π.Ε.

Δελτίο Τύπου  Συνεδρίασε σήμερα Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015 το Εποπτικό Συμβούλιο της ΕΝ.Π.Ε. στα γραφεία της στην Αθήνα. Το Εποπτικό Συμβούλιο ενέκρινε ομόφωνα τις οικονομικές πράξεις της Ένωσης  των μη... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2060

Θέσεις της ΕΝΠΕ στο νομοσχέδιο για τη λήψη μέτρων για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ   Θέσεις της ΕΝΠΕ επί του νομοσχεδίου "Ρυθμίσεις για τη λήψη άμεσων μέτρων για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης, την οργάνωση της Κυβέρνησης και των Κυβερνητικών οργάνων και άλλ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2035

Εκδήλωση του Τομέα Ισότητας της ΕΝ.Π.Ε. για την ημέρα της γυναίκας

Την Παρασκευή 06 Μαρτίου 2015, πραγματοποιήθηκε στο χώρο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας εκδήλωση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, με θέμα: «Η έμφυλη εμπειρία των γυναικών στην πολιτική».  ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου Τομέα Ισότητας
2393

Δελτίο Τύπου για την Εκδήλωση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Την Παρασκευή 06 Μαρτίου 2015, πραγματοποιήθηκε στο χώρο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας εκδήλωση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, με θέμα: «Η έμφυλη εμπειρία των γυναικών στην πολιτική». ... διαβάστε περισσότερα..

Νέα - Ανακοινώσεις Τομέα Ισότητας
3314

Άρθρο για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Κάνοντας μια συνοπτική ιστορική αναδρομή στη συμμετοχή των γυναικών στην πολιτική ζωή της Ελλάδας, διαπιστώνουμε ότι οι γυναίκες παρέμειναν για πολλούς αιώνες στον λεγόμενο παραδοσιακό ρόλο ο οποίος τ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
1970

Συμμετοχή του Αναπληρωτή Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Βαγγέλη Αποστόλου στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΝ.Π.Ε.

Στη σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΝ.Π.Ε. παρέστη ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Βαγγέλης Αποστόλου. Κυρίαρχο θέμα ήταν η κτηνοτροφία, λόγω του ασφυκτικού χρονοδια... διαβάστε περισσότερα..

Νέα - Ανακοινώσεις Τομέα Ισότητας
3060

Πρόσκληση εκδήλωσης για την Ημέρα της Γυναίκας

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Η Ένωση Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝ.Π.Ε.) και το Γραφείο Ισότητας της ΕΝ.Π.Ε., με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, σας προσκαλούν στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο χώρο της Ένω... διαβάστε περισσότερα..

Αποτελέσματα 1 - 12 από 12