Αρχείο Δελτίων Τύπου

Ιανουάριος 2015

Καλώς ήλθατε στο Αρχείο των Δελτίων Τύπου. Υπάρχουν 5 Δελτία Τύπου.
Δελτία Τύπου
2052

Συγχαρητήρια επιστολή του Προέδρου της ΕΝΠΕ κ. Κωνσταντίνου Αγοραστού προς τον Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Νίκο Βούτση

Συγχαρητήρια επιστολή προς τον Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Νίκο Βούτση απέστειλε ο Πρόεδρος της ΕΝΠΕ κ. Κωνσταντίνος Αγοραστός. Στην επιστολή του ο Πρόεδρος  ζητά συνάντηση τ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2087

Συγχαρητήρια επιστολή του Προέδρου της ΕΝΠΕ κ. Κωνσταντίνου Αγοραστού προς τον Πρωθυπουργό κ. Αλέξη Τσίπρα

Συγχαρητήρια επιστολή προς τον Πρωθυπουργό κ. Αλέξη Τσίπρα απέστειλε ο Πρόεδρος της ΕΝΠΕ κ. Κωνσταντίνος Αγοραστός. Στην επιστολή του ο κ. Αγοραστός  ζητά συνάντηση της ΕΝΠΕ με τον Πρωθυπουργό. Η επ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2131

Συλληπητήρια της ΕΝΠΕ για την απώλεια των δύο Αξιωματικών της Πολεμικής Αεροπορίας

Η Ένωση Περιφερειών Ελλάδας εκφράζει τη οδύνη της για το τραγικό συμβάν της 26ης Ιανουαρίου, στο οποίο έχασαν τη ζωή τους δύο Αξιωματικοί της Πολεμικής Αεροπορίας. Οι 13 Περιφέρειες της χώρας εκφράζο... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2105

Προκήρυξη πρόχειρου διαγωνισμού για την παροχή υπηρεσιών λογιστικής υποστήριξης της ΕΝΠΕ

Αθήνα: 19-12-2014 Α.Π.: 1553    ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ για την παροχή υπηρεσιών λογιστικής υποστήριξης της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝ.Π.Ε.)  Η Ένωση Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝ.Π.Ε.), Νο... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2259

Προκήρυξη πρόχειρου διαγωνισμού για την παροχή υπηρεσιών ταχυμεταφοράς αλληλογραφίας της ΕΝΠΕ

Αθήνα: 19-12-2014 Α.Π.: 1555    ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ για την παροχή υπηρεσιών ταχυμεταφοράς αλληλογραφίας της ΕΝ.Π.Ε. Η Ένωση Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝ.Π.Ε.), Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικ... διαβάστε περισσότερα..

Αποτελέσματα 1 - 5 από 5