Αρχείο Δελτίων Τύπου

Δεκέμβριος 2014

Καλώς ήλθατε στο Αρχείο των Δελτίων Τύπου. Υπάρχουν 8 Δελτία Τύπου.
Δελτία Τύπου
2270

Προτάσεις της ΕΝ.Π.Ε. για την αντιμετώπιση των πλημμυρών

Τις προτάσεις της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας για το κρίσιμο ζήτημα του εθνικού σχεδιασμού για την αντιμετώπιση των πλημμυρών παρουσίασε στη συνεδρίαση της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Προστασίας Περιβάλλ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2162

Συνάντηση Δ.Σ. ΕΝ.Π.Ε. με τον Υφυπουργό Εργασίας κ. Κεγκέρογλου

Συζητήθηκε το Εθνικό Στρατηγικό Πλαίσιο για την Κοινωνική Ένταξη.  Σε συνάντηση του ΔΣ της ΕΝΠΕ με τον υφυπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Βασίλη Κεγκέρογλου.  Κώστας Αγοραστός:... διαβάστε περισσότερα..

Νέα - Ανακοινώσεις Τομέα Ισότητας
2325

Ευχετήρια κάρτα

Σας ευχόμαστε Καλά Χριστούγεννα και ένα νέο έτος με υγεία, αισιοδοξία, ισότητα και δημιουργικότητα. Τα στελέχη του Γραφείου Ισότητας των Φύλων της ΕΝ.Π.Ε. Σωτηρία Αποστολάκη - Γεωργία Ροβόλα... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2196

Ψήφισμα του Δ.Σ. της ΕΝ.Π.Ε.

Η Ένωση Περιφερειών ζητά από την κυβέρνηση την άμεση κατάργηση του άρθρου 24Α του νομοσχεδίου του Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας  «α) Για τη διαχείριση, τον έλεγχο και την εφαρμογή αναπτυ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου Τομέα Ισότητας
2352

Δελτίο Τύπου για την Εκδήλωση της ΠΕ Ευβοίας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για τη Βία κατά των Γυναικών

Την Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 6.00 μ.μ. τα στελέχη του Γραφείου Δικτύωσης-Προώθησης της Ισότητας των Φύλων στην Ένωση Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝ.Π.Ε.) συμμετείχαν στην εκδήλωση που πραγματοποίησ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου Τομέα Ισότητας
2233

Δελτίο Τύπου για τη Συνάντηση με την Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου

Την Πέμπτη 04 Δεκεμβρίου 2014 τα στελέχη του Γραφείου Δικτύωσης-Προώθησης της Ισότητας των Φύλων στην Ένωση Περιφερειών Ελλάδας και η Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου πραγ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2213

Περικοπή Δαπανών Ηλεκτροφωτισμού Οδικού Δικτύου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Θέμα: Περικοπή Δαπανών Ηλεκτροφωτισμού Οδικού Δικτύου.  Σχετικά με την πρόσφατη Κοινή Υπουργική Απόφαση των Αναπληρωτών Υπουργών Εσωτερικών και Οικονομικών για ρυθμίσεις οφειλών των Περ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου Τομέα Ισότητας
2231

Δελτίο Τύπου για την Εκδήλωση της Αντιπεριφερειάρχη Κοινωνικής Πολιτικής της Περιφέρειας Αττικής με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για τη Βία κατά των Γυναικών

Την Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014 τα στελέχη του Γραφείου Δικτύωσης-Προώθησης της Ισότητας των Φύλων στην Ένωση Περιφερειών Ελλάδας και η Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Πολιτικής της Περιφέρειας Αττικής ... διαβάστε περισσότερα..

Αποτελέσματα 1 - 8 από 8