Αρχείο Δελτίων Τύπου

Νοέμβριος 2013

Καλώς ήλθατε στο Αρχείο των Δελτίων Τύπου. Υπάρχουν 17 Δελτία Τύπου.
Δελτία Τύπου
2148

Ο Πρόεδρος της ΕΝΠΕ και Επικεφαλής της Ελληνικής Αντιπροσωπείας στην ΕτΠ, στην 104η Συνεδρίαση της Ολομέλειας και στην 149η Συνεδρίαση του Προεδρείου της ΕτΠ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Η επίσημη παρουσίαση της 6ης Ευρωπαϊκής Διάσκεψης Κορυφής των Περιφερειών και των Δήμων πραγματοποιήθηκε σήμερα στις Βρυξέλλες από τον Πρόεδρο της Επιτροπής των Περιφερειών, κ. Ramon Lui... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2206

Διεξαγωγή εκδήλωσης για την παγκόσμια ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών

Με επιτυχία διεξήχθη η εκδήλωση που διοργάνωσε ο Τομέας Ισότητας της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών, τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013 ... διαβάστε περισσότερα..


Δελτία Τύπου
2110

Επίσκεψη στην ΕΝΠΕ του Προέδρου της Ομάδας του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος στην Επιτροπή των Περιφερειών κ. Karl-Heinz Lambertz

Στην Αθήνα βρίσκεται από χθες, προσκεκλημένος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας για επίσημη διήμερη επίσκεψη, ο Πρόεδρος της Ομάδας του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος στην Επιτροπή των Περιφερειών κ. ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2033

Εκδήλωση Τομέα Ισότητας των Φύλων της ΕΝ.Π.Ε.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  Ο Τομέας Ισότητας των Φύλων της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών, διοργανώνει εκδήλωση τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου και ώ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2098

Δήλωση Προέδρου ΕΝΠΕ και Περιφερειάρχη Αττικής, Γιάννη Σγουρού για πρόκριση εθνικής ομάδας σε Μουντιάλ 2014

Με αφορμή την πρόκριση της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου στην τελική φάση του Μουντιάλ 2014 στη Βραζιλία, ο Πρόεδρος της ΕΝΠΕ και Περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός δήλωσε: «Ο χθεσινός 'τυφώνας' ... διαβάστε περισσότερα..

Νέα - Ανακοινώσεις Τομέα Ισότητας
2467

Πρόγραμμα Εκδήλωσης για την Ημέρα της Βίας κατά των Γυναικών

Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών    Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών 25 Νοεμβρίου 2013, ώρα 17.... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου Τομέα Ισότητας
2383

Δελτίο Τύπου για την Εκδήλωση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για τη Βία κατά των Γυναικών

Το Γραφείο Δικτύωσης-Προώθησης της Ισότητας των Φύλων συμμετείχε στην τακτική συνεδρίαση της Περιφερειακής Επιτροπής Ισότητας των Φύλων της Περιφέρειας Αττικής, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 14 Νοεμ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου Τομέα Ισότητας
2325

Δελτίο Τύπου για τη Συμμετοχή στην τακτική συνεδρίαση της ΠΕΠΙΣ της Περιφέρειας Αττικής

Το Γραφείο Δικτύωσης-Προώθησης της Ισότητας των Φύλων συμμετείχε στην τακτική συνεδρίαση της Περιφερειακής Επιτροπής Ισότητας των Φύλων της Περιφέρειας Αττικής, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 14 Νοεμ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2029

Δήλωση του Προέδρου της ΕΝΠΕ και Περιφερειάρχη Αττικής κ. Ιωάννη Σγουρού για την απώλεια του πρώην Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Γλαύκου Κληρίδη

Αθήνα, 15 Νοεμβρίου 2013                               ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ο Πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας και Περιφερειάρχης Αττικής κ. Ιωάννης Σγουρός  πληροφορούμενος την απώλεια του πρώην Πρόε... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2161

Συνάντηση ΔΣ Πολυμετοχικών Αναπτυξιακών ΑΕ στα Γραφεία της ΕΝΠΕ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  Το ρόλο των πολυμετοχικών Αναπτυξιακών Ανωνύμων Εταιρειών στην  Περιφερειακή και Τοπική Ανάπτυξη εξέτασε στη σημερινή του συνεδρίαση το Δ.Σ. της HEL.A.D.A. (Ελληνική Ένωση Αναπτυξιακών ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2043

Στη σημερινή Σύσκεψη του Υπουργείου Υγείας συμμετείχε ο Πρόεδρος ΕΝΠΕ και Περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός

Αθήνα, 14 Νοεμβρίου 2013 Σε σύσκεψη της ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας με τους Περιφερειάρχες της χώρας συμμετείχε ο Πρόεδρος της ΕΝΠΕ και Περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός. Στην σύσκεψη παρο... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2138

Ομιλία Προέδρου ΕΝΠΕ κ. Γιάννη Σγουρού για τα νέα χωροταξικά σχέδια

Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Πρόεδρος ΕΝ.Π.Ε. και Περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός: Να γίνουν οι αιρετές Περιφέρειες φορείς κατάρτισης και έγκρισης των Περιφερειακών Χωροταξικών Σ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2021

Ευχαριστήρια επιστολή του Προέδρου της ΕΣΕΕ στους Περιφερειάρχες και Αντιπεριφερειάρχες της χώρας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Με αφορμή το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές ο Πρόεδρος της ΕΣΕΕ κ. Βασίλης Κορκίδης με επιστολή του προς τον Πρόεδρο της ΕΝ.Π.Ε. και Περιφερειάρχη Αττικής Γιάννη Σγουρό, ευχαριστε... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2164

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 7-11-2013

    Αθήνα, 7 Νοεμβρίου 2013                                            ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Την πορεία υλοποίησης του ΕΣΠΑ από τις Περιφέρειες καθώς και τη συμμετοχή τους στην Νέα Προγραμματική Περίοδο 2014... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2150

Συνάντηση Περιφερειαρχών με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών, κ. Λεωνίδα Γρηγοράκο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  Όλα τα οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Περιφέρειες συζητήθηκαν και παραδόθηκαν εγγράφως στον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Λεωνίδα Γρηγοράκο, κατά τη σημερινή συνάντηση με τους... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
1895

Δήλωση του Προέδρου της ΕΝ.Π.Ε. & Περιφερειάρχη Αττικής, Γιάννη Σγουρού, για τη δολοφονία των δύο νεαρών μελών της Χρυσής Αυγής

Ο Πρόεδρος της ΕΝ.Π.Ε. και Περιφεριεάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός, με αφορμή την εν ψυχρώ δολοφονία των δύο νεαρών μελών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στη Λ. Ηρακλείου, δήλωσε: «Εκφράζω τα ειλικρινή συλλυπητήρ... διαβάστε περισσότερα..

Αποτελέσματα 1 - 17 από 17