Αρχείο Δελτίων Τύπου

Μάρτιος 2013

Καλώς ήλθατε στο Αρχείο των Δελτίων Τύπου. Υπάρχουν 8 Δελτία Τύπου.
Δελτία Τύπου
2035

Ο κ. Ιωάννης Σγουρός, Πρόεδρος της ΕΝΠΕ και Περιφερειάρχης Αττικής σχολίασε τα αποτελέσματα έρευνας για την Ευρωπαϊκή ιθαγένεια

Είκοσι χρόνια μετά τη γέννηση της ιθαγένειας της ΕΕ, οι Ευρωπαίοι έχουν σε γενικές γραμμές επίγνωση των δικαιωμάτων τους, αλλά δεν γνωρίζουν πάντοτε τι συνεπάγονται αυτά, σύμφωνα με νέα έρευνα του Ευρ... διαβάστε περισσότερα..


Δελτία Τύπου
2012

Δήλωση του Προέδρου της ΕΝΠΕ και Περιφερειάρχη Αττικής, Γιάννη Σγουρού, για το Οικονομικό Παρατηρητήριο των ΟΤΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Δήλωση του Προέδρου της ΕΝΠΕ και Περιφερειάρχη Αττικής, Γιάννη Σγουρού, για το Οικονομικό Παρατηρητήριο των ΟΤΑ: - Μονόπλευρος ο προσανατολισμός του Υπουργείου: - Προβλέπει μόνο «σχέ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
1898

Εκπαιδευτική ημερίδα στο πλαίσιο της πράξης «Ενθάρρυνση και υποστήριξη της συμμετοχής των γυναικών σε θέσεις πολιτικής ευθύνης και εκπροσώπησης σε Περιφερειακό και Τοπικό επίπεδο» στη Βέροια

Η Γενική Γραμματέας Ισότητας των Φύλων (Γ.Γ.Ι.Φ.) του Υπουργείου Εσωτερικών, κ. Ζέττα Μ. Μακρή, σας καλεί να παρευρεθείτε και να στηρίξετε με την παρουσία σας την εκπαιδευτική ημερίδα που υλοποιεί η Γ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2247

Συνάντηση Προέδρου ΕΝΠΕ κ. Ι.Σγουρού με Υπουργό Οικονομικών κ.Ι.Στουρνάρα

Αθήνα,  13 Μαρτίου 2013                                                   ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Tα οικονομικά θέματα που απασχολούν τις Περιφέρειες έθεσε κατά τη σημερινή συνάντησή τους ο Πρόεδρος της Ένωσης... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
1954

Ολοκληρώθηκε η εκπαιδευτική ημερίδα για την “Ενθάρρυνση και υποστήριξη της συμμετοχής των γυναικών σε θέσεις πολιτικής ευθύνης και εκπροσώπησης σε περιφερειακό και τοπικό επίπεδο”

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε, η εκπαιδευτική ημερίδα που υλοποίησε η ΠΕΤΑ ΑΕ σε συνεργασία με την Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων του Υπουργείου Εσωτερικών, την ΚΕΔΕ και την ΕΝΠΕ, που πραγματοποιήθηκ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2128

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΜΕΑ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΗΜΕΡΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΜΕΑΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ της ΕΝΠΕ 8Η ΜΑΡΤΗ: ΗΜΕΡΑ της ΓΥΝΑΙΚΑΣ Η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας καθιερώθηκε το 1910 κατά τη Δεύτερη Διεθνή Διάσκεψη των Σοσιαλιστριών, στην Κοπεγχάγη, μετά από πρότ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2074

Ομιλία του Προέδρου της ΕΝΠΕ και Περιφερειάρχη Αττικής κ. Ι. Σγουρού στη διαρκή Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής

ΕΝΩΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ 15  ΑΘΗΝΑ Τ.Κ. 115 26, Τηλ: 213-2144700, Fax: 210-7778992, E-mail:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. www.enpe.gr Αθήνα, 7 Μαρτίου 2013  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ   Tις προτάσεις και θέσεις τ... διαβάστε περισσότερα..

Αποτελέσματα 1 - 8 από 8