Αρχείο Δελτίων Τύπου

Φεβρουάριος 2012

Καλώς ήλθατε στο Αρχείο των Δελτίων Τύπου. Υπάρχουν 6 Δελτία Τύπου.
Δελτία Τύπου
2125

Συναντήσεις με τον Πρωθυπουργό και κορυφαίους Υπουργούς ζητά ο Πρόεδρος της ΕΝΠΕ

Συναντήσεις με τον Πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο και κορυφαίους Υπουργούς της Κυβέρνησης έχει ζητήσει με επιστολές του ο Πρόεδρος της ΕΝ.Π.Ε. και Περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός. Οι νέες περικο... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2032

Πρώτη συνάντηση της ομάδας «Ράϊχενμπαχ» με εκπροσώπους της Αυτοδιοίκησης

Πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Εσωτερικών, παρουσία του Γενικού Γραμματέα του υπουργείου κ. Αθανάσιου Ξηρού, η πρώτη συνάντηση της Ομάδας Δράσης (Task Force) με εκπροσώπους της Αυτοδιοίκησης Α' και Β'... διαβάστε περισσότερα..

Uncategorised
4075

Κοντά σε συμφωνία ΕΝ.Π.Ε.-ΚΕΔΕ με το Υπουργείο Εσωτερικών για το σχέδιο νόμου περί "Καλλικράτη"

Αποδεκτές έκανε η ηγεσία του Yπουργείου Εσωτερικών τις προτάσεις που κατέθεσαν στη σημερινή συνάντηση οι Περιφερειάρχες και οι Δήμαρχοι σχετικά με τις διατάξεις του σχεδίου νόμου που αφορά αλλαγές στο... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2275

Προτάσεις ΕΝ.Π.Ε. προς ΥΠΕΣ για νομοθετική ρύθμιση

Αθήνα, 7 Φεβρουαρίου 2012 Α.Π.: 168 Προς: 1) Κο Αναστάσιο Γιαννίτση Υπουργό Εσωτερικών 2) Κα Φώφη Γεννηματά Αναπληρώτρια Υπουργό Εσωτερικών 3) Κο Πάρη Κουκουλόπουλο Υφυπουργό Εσωτερικών   ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2285

Αντιδράσεις Περιφερειαρχών για το σχέδιο νόμου του ΥΠΕΣ που προωθεί αλλαγές στον "Καλλικράτη"

Τις θέσεις της ως προς τις προτεινόμενες τροπολογίες του Νόμου για τον «Καλλικράτη» απέστειλε σήμερα εγγράφως η ΕΝ.Π.Ε. στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών. Σύμφωνα με αυτές: 1. Το συγκε... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
1978

Συνάντηση Σγουρού - Ασκούνη με ηγεσία ΥΠ.ΕΣ.

Την έντονη διαφωνία τους σε μία σειρά άρθρων του σχεδίου νόμου του ΥΠΕΣ που ρυθμίζει εκκρεμότητες του "Καλλικράτη" εξέφρασαν στη σημερινή συνάντησή τους με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου ο Πρόεδρο... διαβάστε περισσότερα..

Αποτελέσματα 1 - 6 από 6