Αρχείο Δελτίων Τύπου

Φεβρουάριος 2011

Καλώς ήλθατε στο Αρχείο των Δελτίων Τύπου. Υπάρχουν 13 Δελτία Τύπου.
Δελτία Τύπου
2405

Αποτελέσματα Συνάντησης Περιφερειαρχών με την Υπουργό Εργασίας & Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Λ. Κατσέλη

Τη συμβολή των Περιφερειών στην ουσιαστική αποκέντρωση εφαρμογής της πολιτικής για τη στήριξη της απασχόλησης και την αντιμετώπιση της ανεργίας ζήτησε η Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, κα ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2451

Συνάντηση με Υπουργό Εργασίας & Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Λούκα Κατσέλη

Η αντιμετώπιση της ανεργίας και η προώθηση νέων θέσεων απασχόλησης είναι το θέμα που θα συζητήσουν αύριο 25 Φεβρουαρίου 2011 οι 13 Περιφερειάρχες με την Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Λο... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2374

Επιστολή Προέδρου ΕΝ.Π.Ε. στην Υπουργό Εργασίας & Κοινωνικής Ασφάλισης κα Λ. Κατσέλη

Επιστολή απέστειλε ο Πρόεδρος της ΕΝ.Π.Ε. και Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γ. Σγουρός στην Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης κυρία Λούκα Κατσέλη, εκ μέρους της Διοικούσας Επιτροπής των 13 Περιφερ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2682

Επιστολή προς τον ΥΠ.ΕΣ.Α.Η.Δ.

Αθήνα, 21 Φεβρουαρίου 2011   Α.Π. 99 Προς:τον Υπουργό ΥΠ.ΕΣ.Α.Η.Δ.κ. Γιάννη Ραγκούση Κύριε Υπουργέ,  Δεδομένου ότι κάθε Περιφέρεια θα χρειαστεί να προσαρμόσει τον Οργανισμό της με βάση την εμπειρία... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2633

Επιστολή στον ΥΠ.ΕΣ.Α.Η.Δ. για Σχέδια Κανονισμών Λειτουργίας Περιφερειακού Συμβουλίου, Οικονομικής Επιτροπής και Εκτελεστικής Επιτροπής των Περιφερειών

Αθήνα, 21 Φεβρουαρίου 2011Α.Π. 101Προςτον Υπουργό ΕΣ.Α.Η.Δ.κ. Γιάννη Ραγκούση Κοιν.: 1. Yφυπουργό ΕΣ.Α.Η.Δ.κ. Γιώργο Ντόλιο 2. Γ.Γ. ΥΠ.ΕΣ.Α.Η.Δ.κ. Δημήτρη Στεφάνου  Κύριε Υπουργέ,  Σας στέλνουμε σ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2383

Επιστολή Προέδρου ΕΝ.Π.Ε. στον ΥΠ.ΕΣ.Α.Η.Δ. για τα Περιφερειακά Ταμεία Ανάπτυξης

Επιστολή απέστειλε ο Πρόεδρος της ´Ενωσης Περιφερειών Ελλάδος και Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γ. Σγουρός στον Υπουργό Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλκετρονικής Διακυβέρνησης κ. Γ Ραγκούση με θέμα τα Περ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2595

Αποτελέσματα Συνεδρίασης Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος (ΕΝ.Π.Ε.)

Ομόφωνα οι 13 Περιφερειάρχες και ο 13 Πρόεδροι των Περιφερειακών Συμβουλίων, σε κοινή συνεδρίαση τους, αποφάσισαν ένα κοινό σχέδιο για τον Κανονισμό Λειτουργίας των Περιφερειακών Συμβουλίων και των θε... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2479

Συνεδρίαση ΕΝΠΕ

Συνεδριάζει αύριο Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011, ώρα 9:30, η Διοικούσα Επιτροπή της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος (ΕΝ.Π.Ε.), προεδρεύοντος του Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γ. Σγουρού.Τα θέματα της ημερήσιας ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
3718

Αποτελέσματα Συνεδρίασης Διοικούσας Επιτροπής ΕΝ.Π.Ε. και συναντήσεων με τους Υπουργούς Πολιτισμού & Τουρισμού και Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων

Η μεταβίβαση των αρμοδιοτήτων στις αιρετές Περιφέρειες αποτέλεσε κεντρικό θέμα συζήτησης στη συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος (ΕΝ.Π.Ε.) που διεξήχθη σήμερα το πρωί. Ο... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2472

Αλλαγή ώρας συνάντησης Διοικούσας Επιτροπής με κ. Γερουλάνο

Η προγραμματισμένη για αύριο, Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου, συνάντηση της Διοικούσας Επιτροπής της ΕΝ.Π.Ε. με τον Υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Π. Γερουλάνο, θα πραγματοποιηθεί στις 12:00 αντί 11:00... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2503

Συναντήσεις Της Διοικούσας Επιτροπής Της ΕΝ.Π.Ε. Με Τους Υπουργούς Πολιτισμού Και Τουρισμού κ. Π. Γερουλάνο, Και Αγροτικής Ανάπτυξης Και Τροφίμων κ. Κ. Σκανδαλίδη

Διαδοχικές συναντήσεις με τους Υπουργούς Πολιτισμού Και Τουρισμού κ. Π. Γερουλάνο, και Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Κ. Σκανδαλίδη θα πραγματοποιήσει η Διοικούσα Επιτροπή της ΕΝ.Π.Ε., την Παρασκ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2542

Αποτελέσματα συνάντησης Περιφερειαρχών με Γ. Ραγκούση

Την ικανοποίησή τους εξέφρασαν οι 13 Περιφερειάρχες μετά την σημερινή πολύωρη συνάντηση τους με τον Υπουργό Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης  κ. Γ. Ραγκούση και τις δεσμεύσεις π... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2583

Συνάντηση 13 αιρετών Περιφερειαρχών με Γ. Ραγκούση

Με τον Υπουργό Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, κ. Γ. Ραγκούση, θα συναντηθούν αύριο Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου οι 13 αιρετοί Περιφερειάρχες, μετά την πρόσφατη απόφασή τους να συν... διαβάστε περισσότερα..

Αποτελέσματα 1 - 13 από 13