Αρχείο Δελτίων Τύπου

Δεκέμβριος 2017

Καλώς ήλθατε στο Αρχείο των Δελτίων Τύπου. Υπάρχουν 20 Δελτία Τύπου.
Δελτία Τύπου
2704

Πρωτοχρονιάτικο Μήνυμα Προέδρου ΕΝ.Π.Ε., Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κ. Αγοραστού

                                                                                                                        «Να μας ενώσει το 2018 ο στόχος για Παραγωγική Επανάσταση                   ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2480

Ένωση Περιφερειών: Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης δεν έχει ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του για τα Διαχειριστικά Σχέδια Βοσκοτόπων

 Πλέον τίθεται σε κίνδυνο η τήρηση της προθεσμίας που το ίδιο έχει θέσει για ολοκλήρωση των Διαχειριστικών Σχεδίων ως το τέλος του 2018   «Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων δεν έχει αντα... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2482

ΕΝ.Π.Ε.: Να επισπευστεί η εκχώρηση των μέτρων και δράσεων του Π.Α.Α. 2014-20 στις Περιφέρειες

Να επισπευστεί η εκχώρηση των μέτρων και δράσεων του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014-20 στις Περιφέρειες, όπως άλλωστε έχει συμφωνηθεί, ζητεί η Ένωση Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ),  με ομόφων... διαβάστε περισσότερα..

Uncategorised
3381

Ένωση Περιφερειών Ελλάδας: Να επισπευστεί η εκχώρηση των μέτρων και δράσεων του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-20 στις Περιφέρειες

Να επισπευστεί η εκχώρηση των μέτρων και δράσεων του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014-20 στις Περιφέρειες, όπως άλλωστε έχει συμφωνηθεί, ζητεί η Ένωση Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ),  με ομόφων... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2618

Συνεδριάζει το ΔΣ της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας την Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου

    Συνεδριάζει την Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017, στις 10.30 το πρωί, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ), στα γραφεία της, Μεσογείων 15, 4ος όροφος. Θα προηγηθεί συνεδρίαση... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
4796

Οι Αποφάσεις του 5ου Τακτικού Συνεδρίου της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας

Με συμμετοχή της ΕΝΠΕ να εκπονηθεί ο «οδικός χάρτης»  που θα προσδιορίζει και θα κατευθύνει τα βήματα της μεταρρύθμισης στην Αυτοδιοίκηση και το εύρος των αλλαγών Να ξεκινήσει άμεσα ο διάλογος για ... διαβάστε περισσότερα..

Μελέτες και Προγράμματα
8020

Έρευνα για την εικόνα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τον θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης

Η Ένωση Περιφερειών Ελλάδος και η Κάπα Research ανέλαβαν την πρωτοβουλία να διερευνήσουν την εικόνα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τον θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.  ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2712

Περιφέρειες και Ευρωπαϊκή Ένωση «σώζουν» την τιμή των θεσμών στην Ελλάδα

Περιφέρειες και Ευρωπαϊκή Ένωση «σώζουν» την τιμή των θεσμών στην Ελλάδα Με την παρουσίαση πανελλαδικής έρευνας της Κάπα Reaserch ξεκίνησαν οι εργασίες της 2ης ημέρας του 5ου Συνεδρίου της Ένωσης Περ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
4082

Πρ. Παυλόπουλος. Ο θεσμός των Περιφερειών αποκτά υπαρξιακή σημασία για τη ζωή της αυτοδιοίκησης και το ίδιο το κοινωνικό σύνολο

 «Ο θεσμός των Περιφερειών . υπαρξιακή σημασία για τη ζωή της αυτοδιοίκησης και το ίδιο το κοινωνικό σύνολο»Τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Πρ. Παυλόπουλος κηρύσσοντας την έναρξη των εργασιών του... διαβάστε περισσότερα..

Συνέδρια και Εκδηλώσεις
7919

5ο Τακτικό Συνέδριο ΕΝΠΕ

Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου και Σάββατο 9 Δεκεμβρίου Περισσότερες φωτογραφίες από το Συνέδριο μπορείτε να δείτε εδώ.... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2708

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Π. Παυλόπουλος θα κηρύξει την έναρξη των εργασιών του 5ο συνεδρίου της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Π. Παυλόπουλος θα κηρύξει την έναρξη των εργασιών του 5ο συνεδρίου της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας Το συνέδριο ξεκινά αύριο Παρασκευή στις 6.30 το απόγευμα στην Αθήνα. ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2903

Παρακολουθείστε «ζωντανά» (live streaming) στο enpe.gr το 5ο Τακτικό Συνέδριο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας

Την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου από 18.30 -21.15 και το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου από 8.30 – 17.00. Με κεντρικό μήνυμα «Περιφερειακή Διακυβέρνηση: η Δύναμη των Περιφερειών, Δύναμη των Πολιτών» πραγματοποιείτ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
7569

Πρόγραμμα 5ου Τακτικού Συνεδρίου Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας

Το Πρόγραμμα του 5ου Τακτικού Συνεδρίου Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας που θα λάβει χώρα την Παρασκευή 8 και το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017 στο Ξενοδοχείο DIVANI CARAVEL (αίθουσα OLYMPIA) Πρόγραμμα 5ου Τ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2585

Συνέντευξη Προέδρου Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας Κώστα Αγοραστού στο ΑΠΕ-ΜΠΕ

«Tολμηρή, ριζοσπαστική αποκέντρωση με πολιτισμική επανάσταση μέσα στο κράτος και μετεξέλιξη της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης σε Περιφερειακή Διακυβέρνηση»  Αναγκαία και εφικτή είναι μια «τολμηρή, ρι... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου Τομέα Ισότητας
3515

«Η ανοχή είναι συνενοχή», το μήνυμα ΕΝΠΕ, Τομέα Ισότητας στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας για την εξάλειψη της βίας κατά γυναικών

 «Η ανοχή είναι συνενοχή», το μήνυμα ΕΝΠΕ, Τομέα Ισότητας στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας για την εξάλειψη της βίας κατά γυναικών «Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερες γυναίκες, αποφασίζουν ν... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2642

Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Π. Παυλόπουλου ξεκινά το 5ο συνέδριο της Ένωσης Περιφερειών την προσεχή Παρασκευή στην Αθήνα

Περιφερειακή Διακυβέρνηση:η Δύναμη των Περιφερειών, Δύναμη των Πολιτών»   Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου ξεκινά την προσεχή Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου το 5ο Τακτικό Συνέδρι... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2587

Άρθρο Προέδρου ΕΝΠΕ Κ. Αγοραστού στο "ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΚΩΣΤΑ ΑΓΟΡΑΣΤΟΥ ΣΤΟ «ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ» 3 Δεκεμβρίου 2017  Κρατική δουλοκτησία  Το κράτος εξελίσσεται σε κύριο φεουδαρχικ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2666

Σημεία Συνέντευξης Κ. Αγοραστού στο ΣΚΑΙ

Κ. Αγοραστός: «Εξετάζεται το ενδεχόμενο χρηματοδότησης αντιπλημμυρικών έργων από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων»  Συνέντευξη του Προέδρου της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ  ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2560

Σύσκεψη Περιφερειαρχών με Υφυπουργό Αθλητισμού

Μετά από λεπτομερή καταγραφή των φακέλων αδειοδότησης αθλητικών εγκαταστάσεων θα τους παραλάβουν οι Περιφέρειες από τις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις  «Στη συνέχεια θα προχωρήσουμε στην καταγραφή των ε... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2604

Ο ΣΕΓΑΣ τίμησε την Ένωση Περιφερειών Ελλάδας

Την πλακέτα παρέλαβε ο Πρόεδρος της ΕΝΠΕ Κ. Αγοραστός δηλώνοντας: «είναι μεγάλη τιμή, δέσμευσή μας είναι να προσφέρουμε ακόμη περισσότερα στον αθλητισμό»  «Είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την Περιφερ... διαβάστε περισσότερα..

Αποτελέσματα 1 - 20 από 20