Αρχείο Δελτίων Τύπου

Μάρτιος 2017

Καλώς ήλθατε στο Αρχείο των Δελτίων Τύπου. Υπάρχουν 17 Δελτία Τύπου.
Δελτία Τύπου
2209

Ένωση Περιφερειών για ενίσχυση πυροσβεστικής υπηρεσίας

Ένωση Περιφερειών: Αναγκαία η άμεση ενίσχυση των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών με έμφαση στις Περιφερειακές Ενότητες που εδρεύουν τα 14 αεροδρόμια, τα οποία εκχωρήθηκαν στη Fraport. Την άμεση ενίσχυση με... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2147

Ένωση Περιφερειών για Νέους Αγρότες

Ένωση Περιφερειών προς Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης:  Να «ανοίξει» αμέσως το μηχανογραφικό σύστημα για να ξεκινήσει η αξιολόγηση των αιτήσεων χιλιάδων νέων αγροτών. Να προχωρήσει αμέσως τις διαδικ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2211

Συνεδριάζει το ΔΣ της ΕΝΠΕ την Παρασκευή 31 Μαρτίου

Συνεδριάζει αύριο, Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017 και ώρα 10.30 το πρωί, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ), στα γραφεία της, Μεσογείων 15, 4ος όροφος.... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2178

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Κ. Αγοραστός στο 20ο συνέδριο του ΚΚΕ

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας, Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός παρέστη σήμερα στην έναρξη των εργασιών του 20ου συνεδρίου του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος.... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2307

Διάλογος Επιτρόπου ΕΕ - Προέδρου ΕΝ.Π.Ε. για Προσφυγικό Μεταναστευτικό

Αδιάθετα 512 εκατ. για την Ελλάδα από το Ταμείο Μετανάστευσης της ΕΕ. Άλλα 200 εκατ. ευρώ θα διατεθούν φέτος μέσω διεθνών ανθρωπιστικών οργανώσεων. Διάλογος του Επιτρόπου Ανθρωπιστικής Βοήθειας και ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
1995

Συνάντηση Σ. Φάμελλου και Κ. Αγοραστού για την υλοποίηση επιχειρησιακού σχεδίου στον τομέα της επεξεργασίας των αστικών λυμάτων

Συνάντηση εργασίας είχαν ο Αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος κ. Σωκράτης Φάμελλος και ο Πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος (ΕΝΠΕ),  Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός με στόχο την προε... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2198

Τις προτάσεις της επιτροπής του ΥΠΕΣ για τις αλλαγές στον «Καλλικράτη» συζητά το ΔΣ της ΕΝΠΕ την Παρασκευή 17 Μαρτίου

Συνεδριάζει την Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017 και ώρα 12 το μεσημέρι το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ), στα γραφεία της, Μεσογείων 15, 4ος όροφος. Βασικό θέμα συζήτησης είναι ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
1956

Σημεία Ομιλίας Μέλους ΔΣ ΕΝΠΕ Χρήστου Μιχαλάκη με θέμα: «Βιώσιμη Ανάπτυξη και Αυτοδιοίκηση: Παγκόσμιοι Στόχοι, Τοπικές Απαντήσεις»

Στον Πολυεταιρικό Διάλογο για τη Συνοχή των Πολιτικών Βιώσιμης Ανάπτυξης που συνδιοργάνωσαν η Γενική Γραμματεία της Κυβέρνησης και το Υπουργείο Εξωτερικών εκπροσώπησε την Ένωση Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2168

Κ. Αγοραστός για εισφορά αλληλεγγύης: «Δεν μας ρώτησε κανείς, είμαστε αντίθετοι»

Κληθείς από δημοσιογράφους να σχολιάσει δημοσίευμα εφημερίδας, σύμφωνα με το οποίο η εισφορά αλληλεγγύης που καταβάλλουν πρόσωπα τα οποία κατέχουν συγκεκριμένες δημόσιες θέσεις μειώνεται, ο Πρόεδρος τ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου Τομέα Ισότητας
3450

Δελτίο Τύπου της Επικεφαλής του Τομέα Ισότητας της ΕΝΠΕ κας Φ.Βρύνα για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Κάθε χρόνο στις 8 Μαρτίου γιορτάζεται η Παγκόσμια ημέρα της γυναίκας.Μια μέρα που έχει τις ρίζες της στις διαμαρτυρίες των γυναικών στις αρχές του εικοστού αιώνα στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ, που ζητούσαν ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2063

Δελτίο Τύπου της Επικεφαλής του Τομέα Ισότητας της ΕΝΠΕ κας Φ.Βρύνα για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Κάθε χρόνο στις 8 Μαρτίου γιορτάζεται η Παγκόσμια ημέρα της γυναίκας. Μια μέρα που έχει τις ρίζες της στις διαμαρτυρίες των γυναικών στις αρχές του εικοστού αιώνα στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ, που ζητούσα... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου Τομέα Ισότητας
3170

Εκδήλωση του Τομέα Ισότητας της ΕΝΠΕ την Παρασκευή 10 Μαρτίου για τον εορτασμό της ημέρας της γυναίκας

Με αφορμή τον εορτασμό της ημέρας της γυναίκας , ο Τομέας Ισότητας των Φύλων της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος και η Περιφέρεια Αττικής, σας  προσκαλούν στην εκδήλωση  με θέμα:«Γυναίκες και Πολιτισμός», ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2211

Εκδήλωση του Τομέα Ισότητας της ΕΝΠΕ την Παρασκευή 10 Μαρτίου για τον εορτασμό της ημέρας της γυναίκας

Με αφορμή τον εορτασμό της ημέρας της γυναίκας , ο Τομέας Ισότητας των Φύλων της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος και η Περιφέρεια Αττικής, σας προσκαλούν στην εκδήλωση με θέμα:«Γυναίκες και Πολιτισμός», Απ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2193

Προκήρυξη συνοπτικού διαγωνισμού για την παροχή υπηρεσιών λογιστικής υποστήριξης της ΕΝ.Π.Ε.

Αθήνα: 20-2-2017                                                                                           Α.Π.: 197 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ για την παροχή υπηρεσιών λογιστικής υποστήριξης... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2152

Αίτημα ΕΝΠΕ-ΚΕΔΕ για συνάντηση με τον Πρωθυπουργό

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  Αίτημα ΕΝΠΕ - ΚΕΔΕ για συνάντηση με Πρωθυπουργό με αντικείμενο  τις θέσεις και τις προτάσεις της Τοπικής Αυτοδιοίκησης επί της δρομολογούμενης διοικητικής μεταρρύθμισης.  Άμεση συνάν... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
3724

Προκήρυξη Συνοπτικού Διαγωνισμού για την κατασκευή νέας ιστοσελίδας της ΕΝ.Π.Ε.

Αθήνα: 20-2-2017                                                                                                                           Α.Π.: 182 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ  ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ  ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ για την κατασ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2201

Κοινό Ψήφισμα ΕΝΠΕ και ΚΕΔΕ για την στάση της Αυτοδιοίκησης απέναντι στις προωθούμενες κυβερνητικές αλλαγές στη Διοικητική Μεταρρύθμιση

Κ. Αγοραστός, Πρόεδρος ΕΝΠΕ: «Αναγκαίες οι μεταρρυθμίσεις που να οδηγούν στην Αυτοδιοίκηση της παραγωγής και της δημιουργίας» Γ. Πατούλης, Πρόεδρος ΚΕΔΕ: «Έχουμε ιστορική ευθύνη να δράσουμε ενωμένα κ... διαβάστε περισσότερα..

Αποτελέσματα 1 - 17 από 17