Αρχείο Δελτίων Τύπου

Ιανουάριος 2017

Καλώς ήλθατε στο Αρχείο των Δελτίων Τύπου. Υπάρχουν 7 Δελτία Τύπου.
Δελτία Τύπου
2031

Η Ένωση Περιφερειών Ελλάδας ζητεί δίκαιες και γρήγορες αποζημιώσεις σε αγρότες και κτηνοτρόφους και μέτρα στήριξης των πληγέντων παραγωγών

Να αντιμετωπιστεί το ζήτημα των διαφορετικών συντελεστών ΦΠΑ (13% και 24%) στην αγορά και πώληση αγροτικών προϊόντων και να προχωρήσει άμεσα η υποχρεωτική αναγραφή της χώρας προέλευσης στο γάλα και τα... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2109

Συνάντηση με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Π. Σκουρλέτη ζητά η Ένωση Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝ.Π.Ε.)

Αθήνα, 23 Ιανουαρίου 2017 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Υποστελέχωση, υποχρηματοδότηση, κόστος από έντονα καιρικά φαινόμενα και θεσμικό πλαίσιο, προτίθεται να θέσει το ΔΣ της ΕΝΠΕ στον Υπουργό Εσωτερικών. Την ερχόμ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2084

Το ΔΣ της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας απέτισε φόρο τιμής στη Βιργινία Μανασάκη

Με την τήρηση ενός λεπτού σιγής στη σημερινή του συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ) απέτισε φόρο τιμής στη μνήμη της Αντιπεριφερειάρχη Κρήτης Βιργινίας Μανασάκη. ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2240

Συνεδρίαση Δ.Σ. της ΕΝΠΕ τη Δευτέρα 23-1-2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Συνεδριάζει το ΔΣ της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας τη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου. Τη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 10 το πρωί συνεδριάζει το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Περιφερειών Ελ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2124

Κ. Αγοραστός στο Δ.Σ. της ΚΕΔΕ: "Μόνο τους ολιγάρχες συμφέρει η απλή αναλογική σε Περιφέρειες και Δήμους"

Μήνυμα προς την κυβέρνηση να μην προχωρήσει στη νομοθέτηση της απλής αναλογικής ως εκλογικού συστήματος στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, εξέπεμψε ο Πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ), Περιφερειάρ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2102

Συνάντηση του Προέδρου της ΕΝ.Π.Ε. και της Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου με τη Γενική Γραμματέα Ισότητας

Συνάντηση του Προέδρου της ΕΝΠΕ κ. Κωνσταντίνου Αγοραστού και της Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου και Ταμία της ΕΝΠΕ κα Χριστιάνα Καλογήρου με τη Γενική Γραμματέα Ισότητας των Φύλων κα Φωτεινή Κούβελα, ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2336

Άρθρο του Προέδρου της ΕΝΠΕ στην εφημερίδα "ΤΟ ΒΗΜΑ"

Από τη μετρολογία των Μνημονίων στην ενίσχυση της παραγωγής *Του Κώστα Αγοραστού Προέδρου Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας, Περιφερειάρχη Θεσσαλίας. Η Ελλάδα μπήκε σε πρόγραμμα και στο συμπληρωματικό μνη... διαβάστε περισσότερα..

Αποτελέσματα 1 - 7 από 7