Αρχείο Δελτίων Τύπου

Δεκέμβριος 2016

Καλώς ήλθατε στο Αρχείο των Δελτίων Τύπου. Υπάρχουν 14 Δελτία Τύπου.
Δελτία Τύπου
2217

ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΝΩΣΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΚΩΣΤΑ ΑΓΟΡΑΣΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ 2017

Η ανατολή του νέου χρόνου φέρνει μαζί της την προσδοκία για ένα καλύτερο μέλλον. Είναι η στιγμή που ο σπόρος της ελπίδας για ευτυχία και ευημερία ανθίζει στην καρδιά του ανθρώπου. Σ' αυτό το κλίμα αι... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2243

Ταχύτερους ρυθμούς στην υλοποίηση του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014 -2020, ζητά η Ένωση Περιφερειών Ελλάδας

Ο Πρόεδρος και ο γενικός Γραμματέας της ΕΝΠΕ μετείχαν στη 2η συνεδρίαση της Επιτροπής Παρακολούθησης του Προγράμματος.  Να επιταχυνθούν οι ρυθμοί υλοποίησης του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ)... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2130

Κ. Αγοραστός: Τροπολογία στη Βουλή για απαλλοτριώσεις - αρχαιολογικές έρευνες

Κ. Αγοραστός: «Κατατίθεται τροπολογία στη Βουλή για να ρυθμιστούν θέματα απαλλοτριώσεων και αρχαιολογικών ερευνών» Τροπολογία που θα ρυθμίζει τα ζητήματα των απαλλοτριώσεων και των αρχαιολογικών ερευ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2179

Πρωτοβουλίες της ΕΝΠΕ στο προσφυγικό-μεταναστευτικό

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Πρωτοβουλίες της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας στο προσφυγικό-μεταναστευτικό. Άμεση ενίσχυση της στελέχωσης των Υπηρεσιών Ασύλου ώστε να ανταποκριθούν στο μεγάλο όγκο των συσσωρευμένων αιτ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2051

Κ. Αγοραστός σε Σ. Φάμελλο: «Να περιέλθει στις Περιφέρειες η αρμοδιότητα για τη διαχείριση υδάτων»

Να περιέλθει αποκλειστικά στις Περιφέρειες η αρμοδιότητα για τη διαχείριση των υδάτων ζήτησε από τον Αναπληρωτή Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Σωκράτη Φάμελλο ο Πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2166

Κ. Αγοραστός στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής: «Κάθε ευρώ για την αντιμετώπιση της φτώχειας πρέπει να πιάνει τόπο»

Ήρθε η ώρα να μιλήσουμε όλοι την ίδια γλώσσα για την καταγραφή και κυρίως την αντιμετώπιση της φτώχειας και μάλιστα σε μια εποχή, που οι πόροι είναι περιορισμένοι, κάθε ευρώ πρέπει να πιάνει τόπο», επ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2327

Κ. Αγοραστός σε εκδήλωση του Liberal.gr: «Ο αγροτικός τομέας χρειάζεται επενδύσεις και υποδομές, όχι άλλους φόρους και χαράτσια»

Να περιέλθουν στις Περιφέρειες οι αποκεντρωμένες υπηρεσίες του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ώστε η Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση να καταστεί ο βασικός πάροχος υπηρεσιών προς τους αγρότες, κ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
1971

Με τον Επίτροπο Π. Μοσκοβισί συναντήθηκε ο Πρόεδρος της ΕΝΠΕ Κ. Αγοραστός στις Βρυξέλλες

Με τον Επίτροπο της Ευρωπαϊκής Ένωσης κ. Πιερ Μοσκοβισί συναντήθηκε ο Πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ) κ. Κώστας Αγοραστός, στο περιθώριο των εργασιών της ολομέλειας της Επιτροπής των Πε... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2007

Ομιλία Κ. Αγοραστού στην Επιτροπή των Περιφερειών της ΕΕ: «Δουλειές, κοινωνικό κράτος, σταθερότητα: το μοντέλο για την Ευρώπη που θέλουμε»

«Στα δημοψηφίσματα αποδεικνύεται ότι οι πολίτες στο μόνο που δεν απαντούν είναι στο ερώτημα που τίθεται», επισήμανε ο Πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας, Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγορασ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
4561

Συνέντευξη τύπου Προέδρου ΕΝ.Π.Ε. για οικονομική ασφυξία και υποστελέχωση Περιφερειών, διαπραγμάτευση για 2η αξιολόγηση

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  Κ. Αγοραστός: Σε οικονομική ασφυξία οι Περιφέρειες, στο 1,84 δις ευρώ τα παρακρατηθέντα, δεν καλύπτονται ούτε οι ανελαστικές λειτουργικές δαπάνες «Αδειάζουν» από εργαζόμενους, σταμάτησα... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2265

Στο 1,84 δις ευρώ οι παρακρατηθέντες πόροι από Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση

Ποσά σε ευρώ 2011 66.996.242   2012 241.517.564   2013 105.412.634   2014 110.514.518   2015 442.055.527   2016 ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2345

Κ. Αγοραστός στο συνέδριο της ΚΕΔΕ: "Οι άνθρωποι της αυτοδιοίκησης έχουμε ιστορικό χρέος απέναντι στην κοινωνία"

Αθήνα, 1 Δεκεμβρίου 2016 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Κ. Αγοραστός στο συνέδριο της ΚΕΔΕ: «Οι άνθρωποι της αυτοδιοίκησης έχουμε ιστορικό χρέος απέναντι στην κοινωνία» «Οι άνθρωποι της αυτοδιοίκησης έχουμε ιστορι... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2603

Κ. Αγοραστός στη Βουλή: «Εξαγγέλλεται αλλά μένει στα χαρτιά η απλούστευση των γραφειοκρατικών διαδικασιών για τις επιχειρήσεις»

«Οι Περιφέρειες έχουν αποδείξει στην πράξη ότι συμβάλλουν στην ταχύτερη αδειοδότηση και εν γένει εξυπηρέτηση των επιχειρήσεων. Ωστόσο, σε επίπεδο κεντρικού κράτους πάντα εξαγγέλλεται η απλούστευση των... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2102

Συνέντευξη τύπου της ΕΝΠΕ τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου για κρατικό προϋπολογισμό 2017, δημόσια έργα και υποστελέχωση Περιφερειών

Η Ένωση Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ) θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 12 το μεσημέρι στα γραφεία της, Μεσογείων 15, 4ος όροφος. Αντικείμενο της συνέντευξης τύπου ε... διαβάστε περισσότερα..

Αποτελέσματα 1 - 14 από 14