Αρχείο Δελτίων Τύπου

Νοέμβριος 2016

Καλώς ήλθατε στο Αρχείο των Δελτίων Τύπου. Υπάρχουν 16 Δελτία Τύπου.
Δελτία Τύπου
2186

Για τον προϋπολογισμό 2017 συνεδριάζει την Τρίτη 29 Νοεμβρίου το ΔΣ της ΕΝΠΕ

Τον κρατικό προϋπολογισμό του 2017 πρόκειται να συζητήσει το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ) που συνεδριάζει στις 12 το μεσημέρι της Τρίτης 29 Νοεμβρίου 2016 το στα γραφεία ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2444

«Να σπάσουμε τη σιωπή», το μήνυμα ΕΝΠΕ, Τομέα Ισότητας και 13 γυναικείων οργανώσεων για την αντιμετώπιση της βίας κατά γυναικών"

«Το μήνυμα της ημέρας είναι να σπάσουμε τη σιωπή και να αρχίσουμε να διεκδικούμε τα δικαιώματά μας, διότι ο σεβασμός στα ανθρώπινα δικαιώματα, ανεξάρτητα από το φύλο, τη φυλή, την οικονομική κατάσταση... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2105

Θέσεις και προτάσεις της Ένωσης Περιφερειών για την Κινητικότητα – τις ανέπτυξε στην Επιτροπή της Βουλής ο Δημ. Μαραβέλιας

Τις θέσεις της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ) επί του νομοσχεδίου «Ενιαίο Σύστημα Κινητικότητας στη Δημόσια Διοίκηση και την Τοπική Αυτοδιοίκηση, υποχρεώσεις των προσώπων που διορίζονται στις θέσει... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2091

Κ. Αγοραστός: «Ο Κ. Στεφανόπουλος αποτέλεσε το στήριγμα και τη φωνή κάθε Ελληνίδας και κάθε Έλληνα»

Σε δήλωσή του για την απώλεια του Κωνσταντίνου Στεφανόπουλου, ο Πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας, Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός επισημαίνει: «Σύμπασα η ελληνική κοινωνία θρηνεί ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2474

Εκδήλωση της ΕΝΠΕ, του Τομέα Ισότητας της ΕΝΠΕ και 13 Γυναικείων Οργανώσεων για την αντιμετώπιση της βίας κατά των γυναικών

Ανοιχτή συζήτηση προβληματισμού σχετικά με την αντιμετώπιση της βίας κατά των γυναικών την εποχή της κρίσης, διοργανώνουν η Ένωση Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ), ο Τομέας Ισότητας των Φύλων της ΕΝΠΕ, 13 Γ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2125

Κ. Αγοραστός μετά την πρώτη συνάντηση Κ. Σκουρλέτη – Περιφερειαρχών: «Ανάχωμα στην κρίση για την ελληνική κοινωνία οι Περιφέρειες»

Την πρώτη τους συνάντηση με το νέο Υπουργό Εσωτερικών κ. Πάνο Σκουρλέτη, παρουσία του Γενικού Γραμματέα κ. Κώστα Πουλάκη, είχαν σήμερα το προεδρείο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ) και Περιφερειά... διαβάστε περισσότερα..

Νέα - Ανακοινώσεις Τομέα Ισότητας
4203

Εκδήλωση στις 23.11.2016 για την Παγκόσμια Ημέρα Κατά της Βίας των Γυναικών

13 Γυναικείες Οργανώσεις, η Εκπρόσωπος Τύπου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα + η Επικεφαλής του Τομέα Ισότητας των Φύλων ΕΝ.Π.Ε. ενώνουν τις φωνές τους ενάντια στη βία κατά των γυναικών   διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2220

Με τον Υπουργό Εσωτερικών Π. Σκουρλέτη συναντώνται Περιφερειάρχες – Προεδρείο ΕΝΠΕ

Την πρώτη τους συνάντηση με το νέο Υπουργό Εσωτερικών κ. Πάνο Σκουρλέτη θα έχουν το Προεδρείο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ) και οι Περιφερειάρχες αύριο, Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016, και ώρα 14... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2059

Ομιλία Προέδρου στη Γ.Σ. της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΚ. Αγοραστός στη γενική συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων: «Να αλλάξει παραγωγικό μοντέλο η χώρα μας»Υπέρ της αλλαγής παραγωγικού μοντέλου στη χώρα και της σύνδεσης της παραγωγή... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2209

Κ. Αγοραστός στο Λονδίνο: «Οι περιφέρειες της χώρας δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό στον τουρισμό»

Στην 37η διεθνή τουριστική έκθεση του Λονδίνου "World Travel Market 2016", που αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εκθέσεις για τον τουρισμό παγκοσμίως, μετείχε ο Πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2199

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ για την παροχή υπηρεσιών Τεχνικού Ασφαλείας στις εγκαταστάσεις της ΕΝΠΕ (Λήξη προθεσμίας 23/11)

Η Ένωση Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝ.Π.Ε.), Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου, με έδρα την Αθήνα (Λεωφ. Μεσογείων 15) και εκπροσωπούμενο νόμιμα από τον Πρόεδρό του, λαμβάνοντας υπόψη: (α) τις διατάξεις του... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2128

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ για την παροχή υπηρεσιών μαγνητοφώνησης και απομαγνητοφώνησης πρακτικών (λήξη προθεσμίας 23/11)

Η Ένωση Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝ.Π.Ε.), Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου, με έδρα την Αθήνα (Λεωφ. Μεσογείων 15) και εκπροσωπούμενο νόμιμα από τον Πρόεδρό του, λαμβάνοντας υπόψη: (α) τις διατάξε διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2050

Κ. Αγοραστός: Ριζοσπαστικές κινήσεις με την Αυτοδιοίκηση στην πρώτη γραμμή για ένα νέο μοντέλο παραγωγής με κοινωνική ευημερία

Τολμηρές ριζοσπαστικές κινήσεις με την Αυτοδιοίκηση στην πρώτη γραμμή για ένα νέο μοντέλο παραγωγής με κοινωνική ευημερία, πρότεινε ο Πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ), Περιφερειάρχης Θεσ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2346

Nα παραμείνουν οι ΔΑΟΚ των Περιφερειακών Ενοτήτων ως φορείς υλοποίησης του Μέτρου 11 "Βιολογική Γεωργία"

Αθήνα, 3 Νοεμβρίου 2016 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΝΠΕ: Να υπηρετηθεί επί της ουσίας η στρατηγική της βιολογικής γεωργίας και να παραμείνουν οι ΔΑΟΚ των Περιφερειακών Ενοτήτων ως φορείς υλοποίησης του Μέτρου 11 ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2030

Νέο μέλος στο ΔΣ της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας ο εκλεγείς Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης Χρήστος Μέτιος

Ο εκλεγείς Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης ο κ. Χρήστος Μέτιος είναι το νέο μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ) στη θέση του αείμνηστου Γιώργου Παυλίδη. ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2186

Συνεδριάζει την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου το ΔΣ της ΕΝΠΕ

Με διάφορα θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει στις 10.30 το πρωί της Πέμπτης 3 Νοεμβρίου 2016 το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ) στα γραφεία της, Μεσογείων 15, 4ος όρο... διαβάστε περισσότερα..

Αποτελέσματα 1 - 16 από 16