Αρχείο Δελτίων Τύπου

Φεβρουάριος 2016

Καλώς ήλθατε στο Αρχείο των Δελτίων Τύπου. Υπάρχουν 12 Δελτία Τύπου.
Δελτία Τύπου
2177

Σύσκεψη στο Υπουργείο Εσωτερικών για το προσφυγικό

Σύσκεψη για το μείζον ζήτημα του προσφυγικού θα πραγματοποιηθεί σήμερα Δευτέρα 29/2/2016 και ώρα 14:00 στο Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης. Στη σύσκεψη θα συμμετάσχουν ο υπουργός Ε... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2218

Συνάντηση της ΕΝΠΕ με τον αναπληρωτή υπουργό Περιβάλλοντος

Συνάντηση της ΕΝΠΕ με τον αναπληρωτή υπουργό Περιβάλλοντος στα πλαίσια της διαβούλευσης της Εθνικής Στρατηγικής για την Προσαρμογή στην Κλιματική Αλλαγή.  Συνάντηση με θέμα την ολοκλήρωση του σχεδιασ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
1813

Συνάντηση της Επικεφαλής του Τομέα Ισότητας της ΕΝ.Π.Ε. με την Αναπληρώτρια Πρόεδρο της ΠΕΠΙΣ Αττικής και με γυναικείες οργανώσεις, για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016 πραγματοποιήθηκε, με πρωτοβουλία της Επικεφαλής του Τομέα Ισότητας της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας, κυρίας Φωτεινής Βρύνα, συνάντηση φορέων και γυναικείων οργανώσεων στα... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2193

Προκήρυξη για λογιστική υποστήριξη της ΕΝ.Π.Ε.

Αθήνα: 19-2-2016                                                                                                                       Α.Π.: 198 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ για την παροχή υπηρ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2127

Ανακοίνωση Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας

Στο νόμο για το παράλληλο πρόγραμμα της κυβέρνησης επιχειρείται με νομοθετική διάταξη (άρθρο 23) η απάλειψη μιας πολύ σημαντικής δυνατότητας που παρείχε ο νομοθέτης στο κράτος να διασφαλίζει την απρόσ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2086

Συνάντηση του Προέδρου της ΕΝΠΕ με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. ΠΡΟΚΟΠΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΑΓΟΡΑΣΤΟ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ 19.2.2016 Κ. ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ: Κύριε Πρόεδρε, εμείς ως Περ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2016

Επίσκεψη της Επικεφαλής του Τομέα Ισότητας στο Σικιαρίδειο Ίδρυμα

Η Επικεφαλής του Τομέα Ισότητας των Φύλων της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝ.Π.Ε.), κυρία Φωτεινή Βρύνα, συναντήθηκε σήμερα με τον Πρόεδρο του Σικιαρίδειου Ιδρύματος, κύριο Γεώργιο Αργυρόπουλο. Σκοπό... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου Τομέα Ισότητας
2756

Δελτίο Τύπου για την Επίσκεψη στο Σικιαρίδειο Ίδρυμα

Η Επικεφαλής του Τομέα Ισότητας των Φύλων της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝ.Π.Ε.), κυρία Φωτεινή Βρύνα, συναντήθηκε σήμερα με τον Πρόεδρο του Σικιαρίδειου Ιδρύματος, κύριο Γεώργιο Αργυρόπουλο. Σκο... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2084

Η ΕΝ.Π.Ε για το Σχέδιο Νόμου για την Αξιολόγηση

Στη χθεσινή συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης της Βουλής επί του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης με τίτλο «Εθν... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2393

Απάντηση Αν. Υπουργού Δικαιοσύνης σε επιστολή του Προέδρου της ΕΝΠΕ για τις ιατροδικαστικές υπηρεσίες

Στη σύσταση ομάδας που θα προτείνει το κανονιστικό πλαίσιο λειτουργίας των Ιατροδικαστικών Υπηρεσιών της χώρας προσανατολίζεται το Υπουργείο Δικαιοσύνης. Τι απαντά ο αναπληρωτής υπουργός σε επιστολή ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2042

Συνάντηση φορέων και γυναικείων οργανώσεων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα, 02 Φεβρουαρίου 2016 Τη Δευτέρα 02 Φεβρουαρίου 2016 πραγματοποιήθηκε, με πρωτοβουλία της Επικεφαλής του Τομέα Ισότητας της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας, κυρίας Φωτεινής Βρύνα, συνάντ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου Τομέα Ισότητας
2402

Δελτίο Τύπου για τη συνάντηση φορέων και γυναικείων οργανώσεων

Τη Δευτέρα 02 Φεβρουαρίου 2016 πραγματοποιήθηκε, με πρωτοβουλία της Επικεφαλής του Τομέα Ισότητας της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας, κυρίας Φωτεινής Βρύνα, συνάντηση φορέων και γυναικείων οργανώσεων στα ... διαβάστε περισσότερα..

Αποτελέσματα 1 - 12 από 12