Αρχείο Δελτίων Τύπου

Οκτώβριος 2015

Καλώς ήλθατε στο Αρχείο των Δελτίων Τύπου. Υπάρχουν 9 Δελτία Τύπου.
Δελτία Τύπου
2127

Επιστολή του Προέδρου της ΕΝΠΕ στον Πρωθυπουργό για το θέμα των ΠΕΣΔΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  Αντίθετη η Ένωση Περιφερειών Ελλάδας στη διάταξη που ακυρώνει την αρμοδιότητα των Περιφερειακών Συμβουλίων για την τελική έγκριση των Περιφερειακών Σχεδίων Διαχείρισης  Αποβλήτων.Επιστο... διαβάστε περισσότερα..

Νέα - Ανακοινώσεις Τομέα Ισότητας
3322

Εκδήλωση με θέμα "Ισότητα αμοιβών ανάμεσα στα δύο φύλα - Υπάρχει;"

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Η Ένωση Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝ.Π.Ε.), ο Τομέας Ισότητας της ΕΝ.Π.Ε. και η Περιφέρεια Αττικής διοργανώνουν εκδήλωση τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου και ώρα 18.00 στο χώρο της Ένωσης Περιφερειών (Μ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2067

Συνάντηση Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Π. Παυλόπουλου με τον Πρόεδρο της ΕΝ.Π.Ε. κ. Κ. Αγοραστό

Τον ρόλο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην διαχείριση και αντιμετώπιση του προσφυγικού προβλήματος με κύριο γνώμονα τον Άνθρωπο «δίδοντας μαθήματα σε ευρωπαϊκό επίπεδο» εξήρε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Π... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2246

Θετική εξέλιξη για την πορεία του ΕΣΠΑ

Θετική εξέλιξη η εισροή 1,7 εκ. ευρώ στη χώρα μας για το ΕΣΠΑ. Κώστας Αγοραστός: «Ανάσα στα έργα, θέσεις εργασίας αλλά και ταυτόχρονα ελπίδα δημιουργίας»  Αντίθετη η Ένωση Περιφερειών Ελλάδας στη διά... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2193

800 εκ. ευρώ από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για το τρέχον ΕΣΠΑ στις 22 Οκτωβρίου στην Ελλάδα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ     Τις θετικές εξελίξεις για τη χώρα μας σε ότι αφορά το τρέχον ΕΣΠΑ που θα διασφαλίσουν σε μεγάλο βαθμό την ομαλή ολοκλήρωση του προγράμματος και την απορρόφηση του συνόλου των κονδυλί... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2146

Πρόσκληση σε συνέντευξη Τύπου

Συνέντευξη τύπου θα δώσει σήμερα Πέμπτη 15 Οκτωβρίου ο Πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας Κώστας Αγοραστός, στις 12 το μεσημέρι, στα γραφεία της ΕΝΠΕ Μεσογείων 15, 4ος όροφος (τηλ 2132144700). Η ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2042

Συνάντηση των Περιφερειαρχών με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Αποστόλου

Στη σύσκεψη εργασίας των περιφερειαρχών με τον υπουργό αγροτικής ανάπτυξης και τροφίμων κ. Βαγγέλη Αποστόλου, τον αναπληρωτή υπουργό κ. Μάρκο Μπόλαρη και τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου κ. Χαράλαμ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
1918

Πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Δ.Σ. της ΕΝΠΕ με τον Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Κουρουμπλή

Στη σημερινή συνάντηση του Δ.Σ. της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας με τον Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ.Πάνο Κουρουμπλή συζητήθηκαν το σύνολο των θεσμικών και οικονομικών ζητημάτων π... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2022

Συνάντηση του Δ.Σ. της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας με τον Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Πάνο Κουρουμπλή

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Αύριο, Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση του Διοικητικού Συμβουλίου  της ΕΝΠΕ με τον Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Πάνο Κουρουμπλή. Αντικ... διαβάστε περισσότερα..

Αποτελέσματα 1 - 9 από 9