Αρχείο Δελτίων Τύπου

Σεπτέμβριος 2015

Καλώς ήλθατε στο Αρχείο των Δελτίων Τύπου. Υπάρχουν 10 Δελτία Τύπου.
Δελτία Τύπου
2041

Με την Ευρωπαία Επίτροπο Περιφερειακής Πολιτικής Κορίνα Κρέτσου συναντήθηκε στις Βρυξέλλες ο Πρόεδρος της ΕΝΠΕ

Στη σημερινή συνάντηση του ο Πρόεδρος της Ένωσης  Περιφερειών  Ελλάδας κ. Κώστας Αγοραστός ευχαρίστησε την επίτροπο  Περιφερειακής Πολιτικής κ. Κορίνα Κρέτσου για την προσπάθεια - η οποία υπήρξε και π... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2203

Πραγματοποιήθηκε η συνάντηση Αγοραστού-Γιούνκερ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Συνάντηση του Προέδρου της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας Κώστα Αγοραστού με τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλωντ Γιούνκερ.   Οι Ελληνικές Περιφέρειες θα πρωταγωνιστήσουν στην ο... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2060

Συνάντηση Προέδρου ΕΝΠΕ κ. Κ. Αγοραστού με τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλωντ Γιουνκέρ

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλωντ Γιουνκέρ θα έχει τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου στις Βρυξέλλες, ο Πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας και μέλος του Προεδρείου της Συνόδου τω... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2297

Παρεμβάσεις ύψους 4,3 εκ. ευρώ σε 49 λιμάνια της χώρας μετά από συνεργασία των Υπουργών Ναυτιλίας και Οικονομίας με τον Πρόεδρο της ΕΝΠΕ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ   Σημαντικές παρεμβάσεις σε 49 λιμάνια της χώρας θα πραγματοποιηθούν με χρηματοδότηση ύψους 4,3 εκ. ευρώ η οποία προέκυψε μετά από συνεργασία που είχαν ο Αναπληρωτής Υπουργός Ναυτιλίας Χ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2085

Σύσκεψη Περιφερειαρχών με τον Υπουργό Οικονομίας για τα θέματα του τρέχοντος και του νέου ΕΣΠΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Κώστας Αγοραστός: «ενδεχόμενη μείωση στον προϋπολογισμό των περιφερειακών προγραμμάτων θα σημάνει ναυάγιο στην εθνική οικονομία.»  Προειδοποίηση πως η μείωση των προϋπολογισμών των περ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
1973

Να αναιρέσει την απόφαση για περικοπή της χρηματοδότησης στις Περιφέρειες για επενδύσεις το Υπουργείο Εσωτερικών, ζητά η ΕΝΠΕ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  Να αναιρέσει την απόφαση για περικοπή της χρηματοδότησης το Υπουργείο Εσωτερικών διαφορετικά θα είναι υπεύθυνο για τη μη άσκηση αρμοδιοτήτων που σχετίζονται με την ασφάλεια και την προσ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2070

Προτάσεις της ΕΝ.Π.Ε. για την αντιμετώπιση των μεταναστευτικών και προσφυγικών ροών

Η Ένωση Περιφερειών Ελλάδας με αφορμή την έκρυθμη κατάσταση που επικρατεί στα Ελληνικά νησιά εξαιτίας των ανεξέλεγκτων ροών μεταναστών και προσφύγων - που σε αριθμό ξεπερνούν από την αρχή του έτους τι... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2225

Aπόφαση της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας για την άμεση αντιμετώπιση του μεταναστευτικού προβλήματος στην χώρα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  Απόφαση της Ένωσης Περιφερειών  Ελλάδας για την άμεση αντιμετώπιση του μεταναστευτικού προβλήματος στην χώρα.Κώστας Αγοραστός: "Λύση τώρα, όχι άλλες συσκέψεις. Οι αντοχές και οι ανοχές ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
1961

Παρέμβαση του Προέδρου της ΕΝΠΕ στη συνεδρίαση του Προεδρείου της Συνόδου των Περιφερειών της Ευρώπης για το μεταναστευτικό

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Παρέμβαση του Προέδρου της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας Κώστα Αγοραστού στη συνεδρίαση του Προεδρείου της Συνόδου των Περιφερειών της Ευρώπης για το μεταναστευτικό.Κώστας Αγοραστός: "Η Ευρ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
1948

Έκτακτη Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας στη Μυτιλήνη για το Μεταναστευτικό

Δελτίο Τύπου  Έκτακτη Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της  Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας θα γίνει αύριο Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου στη Μυτιλήνη με θέμα τη διαχείριση των μεταναστευτικών και προσφυγικών ... διαβάστε περισσότερα..

Αποτελέσματα 1 - 10 από 10