Αρχείο Δελτίων Τύπου

Αύγουστος 2015

Καλώς ήλθατε στο Αρχείο των Δελτίων Τύπου. Υπάρχουν 6 Δελτία Τύπου.
Δελτία Τύπου
2092

Στο Λουξεμβούργο για τη συνεδρίαση του Προεδρείου της Επιτροπής των Περιφερειών ο Πρόεδρος της ΕΝΠΕ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ο Πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας κ. Κώστας Αγοραστός θα μεταβεί την Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου στο Λουξεμβούργο για τη συνεδρίαση του Προεδρείου της Επιτροπής των Περιφερειών. Αντικ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
1944

Επαναπροσδιορισμό της στρατηγικής για την ολοκλήρωση του τρέχοντος και την εκκίνηση του νέου ΕΣΠΑ ζητά ο Πρόεδρος της ΕΝΠΕ

Κώστας Αγοραστός: «Η υπηρεσιακή κυβέρνηση αλλά και αυτή που θα προκύψει από τις εκλογές πρέπει να επιδοθούν σε έναν αγώνα δρόμου υψηλών ταχυτήτων ώστε να μην χαθούν πόροι 5 δις από τα ΕΣΠΑ.»Επαναπροσδ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2130

Συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΝ.Π.Ε. στη Λέσβο την Πέμπτη 3-9-2015

Μετά από πρόταση της Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου κας Χριστιάνας Καλογήρου, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας, θα συνεδριάσει την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου στις 12:00 στην Αίθουσα του... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2103

Η ΕΝ.Π.Ε. στην πρώτη γραμμή για το μεταναστευτικό. Ευρωπαϊκό πρόβλημα που απαιτεί και ευρωπαϊκή λύση

Κώστας Αγοραστός και Γιώργος Χατζημάρκος στην Κω: Η ΕΝΠΕ στην πρώτη γραμμή για το μεταναστευτικό. Ευρωπαϊκό πρόβλημα που απαιτεί και  ευρωπαϊκή λύση.  Σύσκεψη για το φλέγον ζήτημα της αντιμετώπισης κ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2015

Ειδικός λογαριασμός που θα διασφαλίζει την απρόσκοπτη χρηματοδότηση των έργων του ΕΣΠΑ

Τη δημιουργία ειδικού λογαριασμού που θα διασφαλίζει την απρόσκοπτη χρηματοδότηση των έργων του ΕΣΠΑ αποφάσισε ο υπουργός Οικονομίας.Κώστας Αγοραστός: «Με ρεαλιστικές προτάσεις προσπαθούμε να δημιουργ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
1993

Συνάντηση Προέδρου της ΕΝ.Π.Ε. κ. Αγοραστού με τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Ζαν Κλωντ Γιουνκέρ

Τον Ζαν Κλωντ Γιουνκέρ συναντά ο Πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας Κ. Αγοραστός για το Ευρωπαϊκό Ταμείο Στρατηγικών Επενδύσεων. Την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2015 στις Βρυξέλλες ο Πρόεδρος της Ευρ... διαβάστε περισσότερα..

Αποτελέσματα 1 - 6 από 6