Αρχείο Δελτίων Τύπου

Μάιος 2015

Καλώς ήλθατε στο Αρχείο των Δελτίων Τύπου. Υπάρχουν 14 Δελτία Τύπου.
Δελτία Τύπου
2038

Ανακοίνωση

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της ´Ενωσης Περιφερειών Ελλάδας εκφράζουν την οδύνη και τα βαθιά συλλυπητήρια τους στην οικογένεια του Περιφερειάρχη Γιώργου Παυλίδη για την ξαφνική και άδικη απ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2343

Συνάντηση της ΕΝ.Π.Ε. με την Επίτροπο Περιφερειακής Πολιτικής κα Corina Cretu

Παρασκευή 22 Μαΐου 2015  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  Συνάντηση της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας με την Επίτροπο Περιφερειακής Πολιτικής κ. CorinaCreţu.Κώστας Αγοραστός: «Παράταση στο ΕΣΠΑ 2007-2013, άμεση εκκίνηση ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2162

Συνάντηση των Περιφερειαρχών με την Επίτροπο Περιφερειακής Πολιτικής της ΕΕ κα Creţu

Συνάντηση των Περιφερειαρχών με την Επίτροπο Corina Creţu, αρμόδια για την Περιφερειακή Πολιτική της ΕΕ, θα πραγματοποιηθεί σήμερα στα γραφεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Αθήνα. Αντικείμενο της συν... διαβάστε περισσότερα..


Δελτία Τύπου
1957

Παρέμβαση του Προέδρου της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας και Περιφερειάρχη Θεσσαλίας για το θέμα του καθορισμού των βοσκοτόπων

Κώστας Αγοραστός: «Θέλουμε λύση που θα εγγυάται την ισότητα στη μεταχείριση των κτηνοτρόφων ανά τη χώρα, χωρίς να δημιουργεί αποκλεισμούς οι οποίοι θα πλήξουν περιοχές με ισχυρή κτηνοτροφία» Με αφορμ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
1989

Επιστολή του Προέδρου της ΕΝΠΕ προς τον Πρωθυπουργό για τα προβλήματα της κτηνοτροφίας

Επιστολή προς τον Πρωθυπουργό κ. Αλέξη Τσίπρα και τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης κ. Γιάννη Δραγασάκη απέστειλε ο Πρόεδρος της ΕΝΠΕ κ. Κωνσταντίνος Αγοραστός αναφορικά με τα προβλήματα του πρωτογενούς ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου Τομέα Ισότητας
2428

Δελτίο Τύπου για την Παγκόσμια Ημέρα της Οικογένειας

Ο Πρόεδρος της ΕΝ.Π.Ε, κ. Κωνσταντίνος Αγοραστός και η Επικεφαλής του Τομέα Ισότητας της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝ.Π.Ε.) κα. Φωτεινή Βρύνα, με αφορμή τον αυριανό εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας τη... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2023

Δήλωση του Προέδρου της ΕΝ.Π.Ε. και της Επικεφαλής του Τομέα Ισότητας για την Παγκόσμια Ημέρα Οικογένειας

Ο Πρόεδρος της ΕΝ.Π.Ε, κ. Κωνσταντίνος Αγοραστός και η Επικεφαλής του Τομέα Ισότητας της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝ.Π.Ε.) κα. Φωτεινή Βρύνα, με αφορμή τον αυριανό εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας τη... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2053

Δήλωση του Προέδρου της ΕΝ.Π.Ε. και της Επικεφαλής του Τομέα Ισότητας για την Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας

Ο Πρόεδρος της ΕΝ.Π.Ε, κ. Κωνσταντίνος Αγοραστός, και η Επικεφαλής του Τομέα Ισότητας της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝ.Π.Ε.) κα Φωτεινή Βρύνα, με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας της Μητέρα... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2084

Δελτία Τύπου Τομέα Ισότητας
2398

Δελτίο Τύπου για την Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας

Ο Πρόεδρος της ΕΝ.Π.Ε. κ. Κωνσταντίνος Αγοραστός και η Επικεφαλής του Τομέα Ισότητας της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝ.Π.Ε.) κα Φωτεινή Βρύνα, με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας της Μητέρας... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2055

Ψήφισμα της ΕΝΠΕ για την ειδική φορολόγηση του τουριστικού κλάδου στα νησιά του Αιγαίου

Την ανάγκη να προστατευθεί ο ελληνικός τουρισμός,  ιδιαίτερα μάλιστα εν μέσω της πιο κρίσιμης περιόδου, από υπέρμετρους και χωρίς καμία οικονομική λογική νέους φόρους και τέλη, επισημαίνει σε ψήφισμά ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2148

H ΕΝΠΕ για την τροπολογία άρσης ασυμβίβαστου των Περιφερειαρχών

Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε δια του τύπου ότι κατατέθηκε τροπολογία στη Βουλή σχετικά με την προσωρινή άρση του επαγγελματικού ασυμβίβαστου των νεοεκλεγέντων Περιφερειαρχών. Η Ένωση Περιφερειών Ελλάδα... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2085

Συνάντηση της ΕΝΠΕ με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο

Συνάντηση με την Ένωση Περιφερειών Ελλάδας είχε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος. Στη συνάντηση συζητήθηκε το σύνολο των θεσμικών και οικονομικών ζητημάτων που απασχολούν τις ... διαβάστε περισσότερα..

Αποτελέσματα 1 - 14 από 14