Αρχείο Δελτίων Τύπου

Φεβρουάριος 2015

Καλώς ήλθατε στο Αρχείο των Δελτίων Τύπου. Υπάρχουν 17 Δελτία Τύπου.
Δελτία Τύπου
2043

Επιστολή-Παρέμβαση του Προέδρου της ΕΝ.Π.Ε. προς τον Υπ. Οικονομίας για τις άδειες των φορτηγών

Παρέμβαση Προέδρου της ΕΝΠΕ κ. Κωνσταντίνου Αγοραστού προς τον Υπουργό Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας & Τουρισμού κ. Γιώργο Σταθάκη για την  άμεση επίλυση του προβλήματος με τις άδειες των φορτηγ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2326

Συνάντηση του Προέδρου της ΕΝ.Π.Ε. κ. Αγοραστού με τον Αν. Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Αποστόλου

Συνάντηση εργασίας της ΕΝΠΕ με τον Αναπληρωτή Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Βαγγέλη Αποστόλου για την καταβολή των αποζημιώσεων στους κτηνοτρόφους.Συνάντηση εργασίας του Πρόεδρου της ΕΝΠΕ και Περιφερ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
1941

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ για την παροχή υπηρεσιών λογιστικής υποστήριξης της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝ.Π.Ε.)

Αθήνα: 20-2-2015 Α.Π.: 170       Η Ένωση Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝ.Π.Ε.), Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου, με έδρα την Αθήνα (Λεωφ. Μεσογείων 15) και εκπροσωπούμενο νόμιμα από τον Πρόεδρό του, λαμβάν... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
1979

Συνάντηση της ΕΝΠΕ με τον Αναπληρωτή Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Βαγγέλη Αποστόλου για την καταβολή των αποζημιώσεων στους κτηνοτρόφους

Κώστας Αγοραστός: «Χρειάζεται οδικός χάρτης με χρονοδιάγραμμα, χρηματοδότηση, διαδικασίες» Τα σημαντικά προβλήματα του κλάδου της κτηνοτροφίας ήταν το αντικείμενο της συνάντησης του ΔΣ της ΕΝΠΕ με το... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2171

Συνάντηση Αιρετών Γυναικών στην ΕΝ.Π.Ε.

Την Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015, πραγματοποιήθηκε στο χώρο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας συνάντηση αιρετών γυναικών της Τοπικής και Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης, με πρωτοβουλία της επικεφαλής του Γραφ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
1921

Σε κίνδυνο η κτηνοτροφική παραγωγή της χώρας τονίστηκε σε συνάντηση της ΕΝΠΕ με τον Σύνδεσμο Ελληνικής Κτηνοτροφίας

Την Παρασκευή οι Περιφερειάρχες θα συναντηθούν με την νέα ηγεσία του Υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης. Τον κίνδυνο πλήρους κατάρρευσης του τομέα της κτηνοτροφίας, επισήμανε ο Πρόεδρος της Ένωσης... διαβάστε περισσότερα..

Νέα - Ανακοινώσεις Τομέα Ισότητας
2466

Συνάντηση αιρετών γυναικών της Τοπικής και Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης

Το Γραφείο Ισότητας της ΕΝ.Π.Ε. σας προσκαλεί στη συνάντηση αιρετών γυναικών της Τοπικής και Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης, που θα διοργανωθεί στο χώρο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (Μεσογείων 15,... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου Τομέα Ισότητας
2271

Δελτίο Τύπου για τη Συνάντηση αιρετών Τοπικής και Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης

Την Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015, πραγματοποιήθηκε στο χώρο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας συνάντηση αιρετών γυναικών της Τοπικής και Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης, με πρωτοβουλία της επικεφαλής του Γραφ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2047

Μέλος του προεδρείου της Επιτροπής Περιφερειών της Ευρωπαϊκής Ένωσης εξελέγη ο Πρόεδρος της ΕΝΠΕ Κώστας Αγοραστός

Κώστας Αγοραστός: « Παρόντες στην προσπάθεια της χώρας μας για την επιστροφή στην κανονικότητα» Μέλος του προεδρείου της Επιτροπής Περιφερειών της Ευρωπαϊκής Ένωσης εξελέγη ο πρόεδρος της ΕΝΠΕ και πε... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2031

Συνάντηση του Προέδρου της ΕΝΠΕ κ. Αγοραστού με τον Υπουργό Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού κ. Γιώργο Σταθάκη

Η αντιμετώπιση των καταστροφών και το ΕΣΠΑ τα θέματα της συνάντησης.  Ο αποτελεσματικός συντονισμός όλων των συναρμόδιων φορέων με τις 13 Περιφέρειες για την άμεση αντιμετώπιση των καταστροφών στις β... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2101

Η Χριστιάνα Καλογήρου εκπροσώπησε την Ένωση Περιφερειών Ελλάδος σε συνέδριο

Η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κα Χριστιάνα Καλογήρου, εκπροσώπησε σήμερα την Ένωση Περιφερειών Ελλάδος (ΕΝΠΕ) σε συνέδριο που διοργανώνουν από κοινού η Περιφέρεια Αττικής και ο Ειδικός Διαβαθμιδικό... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2129

Επιστολή του Προέδρου της ΕΝΠΕ κ. Κωνσταντίνου Αγοραστού προς τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ κ. Γιώργο Πατούλη

Την άμεση συνεργασία της ΕΝΠΕ με την ΚΕΔΕ προκειμένου να αποτυπωθούν από κοινού οι ανάγκες χρηματοδότησης για την αποκατάσταση των καταστροφών που προέκυψαν από τις πρόσφατες θεομηνίες ζήτησε με επιστ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
1990

Επιστολή του Προέδρου της ΕΝΠΕ κ. Κωνσταντίνου Αγοραστού προς τον Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Νίκο Βούτση

Επιστολή στην οποία τίθεται το σύνολο των ζητημάτων που αφορούν τις μεταφορές μαθητών απέστειλε ο Πρόεδρος της ΕΝΠΕ κ. Κωνσταντίνος Αγοραστός προς τον Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2115

Συνάντηση γνωριμίας και διαλόγου με φορείς ισότητας και γυναικείες οργανώσεις

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα, 06 Φεβρουαρίου 2015  Την Παρασκευή 06/02/2015, με πρωτοβουλία της επικεφαλής του Τομέα Ισότητας της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝ.Π.Ε.) κυρίας Φωτεινής Βρύνα (Περιφερειακή Σύμβο... διαβάστε περισσότερα..

Νέα - Ανακοινώσεις Τομέα Ισότητας
2470

Συνάντηση γνωριμίας και διαλόγου με φορείς ισότητας και γυναικείες οργανώσεις

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Το Γραφείο Ισότητας της ΕΝ.Π.Ε. προσκαλεί Φορείς Ισότητας και Μ.Κ.Ο. την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015 στις 5 μ.μ. στο χώρο της ΕΝ.Π.Ε. (Μεσογείων 15, 4ος όροφος) σε συνάντηση γνωριμίας ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου Τομέα Ισότητας
2471

Δελτίο Τύπου για τη Συνάντηση γνωριμίας και διαλόγου με φορείς ισότητας και γυναικείες οργανώσεις

Την Παρασκευή 06/02/2015, με πρωτοβουλία της επικεφαλής του Τομέα Ισότητας της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝ.Π.Ε.) κυρίας Φωτεινής Βρύνα, πραγματοποιήθηκε συνάντηση γνωριμίας και διαλόγου με φορείς ι... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2168

Συνάντηση των Περιφερειαρχών με τον Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Νίκο Βούτση

Στη σημερινή πρώτη συνάντηση των Περιφερειαρχών με τον Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Νίκο Βούτση συζητήθηκαν, ενόψει των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης, το σύνολο των ζη... διαβάστε περισσότερα..

Αποτελέσματα 1 - 17 από 17