Αρχείο Δελτίων Τύπου

Δεκέμβριος 2013

Καλώς ήλθατε στο Αρχείο των Δελτίων Τύπου. Υπάρχουν 14 Δελτία Τύπου.
Δελτία Τύπου
2127

Δήλωση του Προέδρου της ΕΝ.Π.Ε. για την τρομοκρατική επίθεση κατά της οικίας του Γερμανού Πρέσβη στην Ελλάδα

Αθήνα, 30 Δεκεμβρίου 2013  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Με αφορμή την τρομοκρατική επίθεση κατά της οικίας του Γερμανού Πρέσβη στην Ελλάδα, ο Πρόεδρος της ΕΝ.Π.Ε. και Περιφερειάρχης Αττικής, κ. Γιάννης Σγουρός, δήλ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2477

Προκήρυξη διαγωνισμού για την κάλυψη των αναγκών προβολής των 13 Περιφερειών στην 6η Διάσκεψη των Ευρωπαϊκών Δήμων και Περιφερειών στην Αθήνα, 6-8 Μαρτίου 2014

 Αθήνα, 18 Δεκεμβρίου 2013                                                                                             Α.Π.: 1530                                                       ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Η Έ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2363

O Πρόεδρος της ΕΝΠΕ και Περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός στον εορτασμό για την επέτειο των 100 χρόνων από την Ένωση της Κρήτης με την Ελλάδα

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε με αφορμή την επέτειο της συμπλήρωσης 100 χρόνων από την Ένωση της Κρήτης με την Ελλάδα, παρέστη ο Πρόεδρος της ΕΝΠΕ και Περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός, στο... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2102

Ομιλία του Προέδρου της ΕΝ.Π.Ε. και Περιφερειάρχη Αττικής στην ημερίδα της Ο.Κ.Ε. με θέμα την ενεργό γήρανση

Αθήνα, 9 Δεκεμβρίου 2013  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  Την ανάγκη να αναπτυχθούν δομές πρόνοιας και ποιότητας ζωής για τον πληθυσμό άνω των 50 ετών επισήμανε στην ομιλία του ο Πρόεδρος της ΕΝ.Π.Ε. και Περιφερειάρχ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
1998

Συμμετοχή του Προέδρου της ΕΝ.Π.Ε. & Περιφερειάρχη Αττικής σε ευρεία σύσκεψη του Κεντρικού Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας

Αθήνα, 9 Δεκεμβρίου 2013 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Σε ευρεία σύσκεψη του Κεντρικού Συντονιστικού Oργάνου Πολιτικής Προστασίας υπό την Προεδρία του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νικόλαου Δέ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2227

O Πρόεδρος της ΕΝΠΕ και Περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός σε σύσκεψη του ΥΠΕΚΑ για τα νοικοκυριά χωρίς ρεύμα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο 7 Δεκεμβρίου στο ΥΠΕΚΑ για το θέμα των διακοπών στις ηλεκτροδοτήσεις των κατοικιών των άπορων και ανήμπορων πολιτών συμμετείχε ο Πρόεδρος ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2129

Δήλωση του Προέδρου της ΕΝ.Π.Ε. & Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιάννη Σγουρού για το θάνατο του Νέλσον Μαντέλα

Αθήνα, 6 Δεκεμβρίου  2013 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ο Πρόεδρος της ΕΝ.Π.Ε. και Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιάννης Σγουρός  για το θάνατο του Νέλσον Μαντέλα  δήλωσε: «Η παγκόσμια κοινότητα έχασε σήμερα έναν άνθ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
1991

Συνάντηση των Περιφερειαρχών με τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης, κ. Ευάγγελο Βενιζέλο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ   Συνάντηση με τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης και Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, κ. Ευάγγελο Βενιζέλο, είχαν σήμερα οι Περιφερειάρχες.  Στη συζήτηση οι Περιφερειάρχες έθεσαν όλα τα προβλήματα που α... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
1954

Μεθοδευμένη και σκόπιμη διαστρέβλωση των δηλώσεων του Προέδρου της ΕΝ.Π.Ε. και Περιφερειάρχη Αττικής, Γιάννη Σγουρού, για τους μετανάστες

Παρασκευή, 06 Δεκεμβρίου 2013  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΠεριφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός: Παράγουμε μετανάστες, Έλληνες που φεύγουν στο εξωτερικό και όχι προϊόντα για τα ράφια των καταστημάτων.  Με αφο... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2022

Ομιλία του Προέδρου της ΕΝΠΕ κ. Σγουρού στη Διαρκή Επιτροπή Παραγωγής & Εμπορίου της Βουλής

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Παρέμβαση στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής έκανε σήμερα ο Πρόεδρος της ΕΝΠΕ και Περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρόςγια την «Κύρωση των συμφωνιών τροποποίησης των συμβάσεων παραχώρησης... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2058

Όχι της ΕΝΠΕ στην αύξηση των διοδίων

Αθήνα, 4 Δεκεμβρίου 2013                       ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Όχι στην αύξηση των διοδίων λέει η Ένωση Περιφερειών Ελλάδας. Στη χθεσινή συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο εξέφρασε την έντονη αντίδρασή... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2189

H ηγεσία του Υπουργείου ΠΕΚΑ συναντήθηκε με τους Περιφερειάρχες

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  Επίσκεψη στα γραφεία της ΕΝΠΕ και συνάντηση εργασίας με τους Περιφερειάρχες είχε σήμερα η ηγεσία του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής. Συζητήθηκαν διεξοδικά... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2118

Συμπαράσταση από την ΕΝ.Π.Ε. στις πληγείσες από τις θεομηνίες Περιφέρειες

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ   Η Ένωση Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝ.Π.Ε.) εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή της και την έμπρακτη αλληλεγγύη της στις πληγείσες από τις θεομηνίες Περιφέρειες, Νοτίου Αιγαίου- Πελοποννήσου-... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2128

Έγκριση του προγράμματος ψηφιοποίησης των φακέλων αδειών οδήγησης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Εγκρίθηκε το Πρόγραμμα που είχαν υποβάλει από κοινού η Ένωση Περιφερειών Ελλάδας και η Περιφέρεια Κρήτης για την ψηφιοποίηση των φακέλων αδειών οδήγησης που τηρούνται στις Διευθύνσεις Με... διαβάστε περισσότερα..

Αποτελέσματα 1 - 14 από 14