Αρχείο Δελτίων Τύπου

Οκτώβριος 2013

Καλώς ήλθατε στο Αρχείο των Δελτίων Τύπου. Υπάρχουν 9 Δελτία Τύπου.
Δελτία Τύπου
2093

Συνέντευξη τύπου στο ΥΠΑΝ-Αποτελέσματα Προγράμματος Ενίσχυση Μ.Μ.Ε.

Τα αποτελέσματα του Προγράμματος «Ενίσχυση Μ.Μ.Ε που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης - Τουρισμού - Εμπορίου & Υπηρεσιών» παρουσίασαν σε κοινή συνέντευξη Τύπου, ο Υπουργός Ανάπτυξης και... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2226

Έναρξη του 1ου Πράσινου Συνεδρίου ECOPOL με θέμα: "Ενισχύοντας τις πολιτικές οικολογικής καινοτομίας"

Η Περιφέρεια  Αττικής μιλάει με έργα Δουλεύουμε για το περιβάλλον Εργαζόμαστε προς όφελος  των συμπολιτών μας Σχεδιάζουμε το αύριο της Αττικής  Ξεκίνησαν σήμερα οι εργασίες του διήμερου 1ου Πρ διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2193

Συμμετοχή στη διαβούλευση της Επιτροπής των Περιφερειών για την αναθεώρηση της στρατηγικής "Ευρώπη 2020"

Τον επόμενο χρόνο πρόκειται να ξεκινήσει η μεσοπρόθεσμη επανεξέταση της αναπτυξιακής στρατηγικής της ΕΕ με τίτλο «Ευρώπη 2020». Η πρόοδος που έχει συντελεστεί μέχρι σήμερα δεν κρίνεται ικανοποιητική διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2143

Ο Πρόεδρος της ΕΝΠΕ και Περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός στο 2ο Συνέδριο Περιφερειακής Ανάπτυξης του Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων

Πρόεδρος ΕΝ.Π.Ε. και Περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός: Προτείνουμε να καταρτιστούν από τις Περιφέρειες 13 ΠΕΠ Αγροτικής Ανάπτυξης Να αποφευχθούν νέοι πειραματισμοί Η Ελληνική Πολιτεία να ε... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου Τομέα Ισότητας
2478

Δελτίο Τύπου για τη Συνάντηση με εκπροσώπους του ΚΕΘΙ και της ΠΕΠΙΣ της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

Την Παρασκευή 04 Οκτωβρίου 2013 το Γραφείο Δικτύωσης-Προώθησης της Ισότητας των Φύλων της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος (ΕΝ.Π.Ε.) πραγματοποίησε συνάντηση στο χώρο του Κέντρου Ερευνών για Θέματα Ισότητας... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2117

Συμμετοχή του Προέδρου της ΕΝΠΕ και Περιφερειάρχη Αττικής Γιάννη Σγουρού στην ΕτΠ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ο Περιφερειάρχης Αττικής και Επικεφαλής της Ελληνικής Αντιπροσωπείας στην Επιτροπή των Περιφερειών (ΕτΠ) στις Βρυξέλλες, Γιάννης Σγουρός, συμμετείχε στην 103η Συνεδρίαση της Ολομέλειας τ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου Τομέα Ισότητας
2284

Δελτίο Τύπου για τη Συνάντηση με εκπροσώπους της ΓΓΙΦ και της ΠΕΠΙΣ της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

Την Τετάρτη 02 Οκτωβρίου 2013 το Γραφείο Δικτύωσης-Προώθησης της Ισότητας των Φύλων της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος (ΕΝ.Π.Ε.) συμμετείχε σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο χώρο της Γενικής Γραμματεί... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου Τομέα Ισότητας
2428

Δελτίο Τύπου για τη Συνάντηση με το Δίκτυο Ελένη Σκούρα

Την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013 τα στελέχη του Γραφείου Δικτύωσης-Προώθησης της Ισότητας των Φύλων της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος (ΕΝ.Π.Ε.) συμμετείχαν σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο χώρο της Γε... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2058

Συμμετοχή στη συνάντηση του Δικτύου Ελένη Σκούρα

Αθήνα, 01 Οκτωβρίου 2013 Την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013 τα στελέχη του Γραφείου Δικτύωσης-Προώθησης της Ισότητας των Φύλων της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος (ΕΝ.Π.Ε.) συμμετείχαν σε συνάντηση που πραγμα... διαβάστε περισσότερα..

Αποτελέσματα 1 - 9 από 9