Αρχείο Δελτίων Τύπου

Σεπτέμβριος 2013

Καλώς ήλθατε στο Αρχείο των Δελτίων Τύπου. Υπάρχουν 8 Δελτία Τύπου.

Συνέδρια και Εκδηλώσεις
3827

Έκτακτο Συνέδριο της ΕΝΠΕ για τα Οικονομικά των Περιφερειών

Στις 20 Σεπτεμβρίου 2013, πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, το Έκτακτο Συνέδριο της ΕΝΠΕ για τα Οικονομικά των Περιφερειών   Φωτογραφίες Συνεδρίου VIDEO Συνεδρίου ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2162

Ανάκληση πρόσκλησης προς Χρυσή Αυγή

Με αφορμή τις πρόσφατες φασιστικές επιθέσεις, τη δολοφονία ενός νέου, του 34χρονου Παύλου Φύσσα, και τη γενικευμένη περιφρόνηση της Χρυσής Αυγής προς τη δημοκρατική νομιμότητα και τους θεσμούς, ο Πρόε... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2104

Ανακοίνωση της ΕΝΠΕ για τη δολοφονία του 34χρονου Παύλου Φύσσα

Με αφορμή τη δολοφονία του 34χρονου Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι, η Ένωση Περιφερειών Ελλάδας εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:   «Η ΕΝ.Π.Ε. καταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την άγρια δολοφ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
3802

ΕΚΤΑΚΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΝΠΕ

ΙΣΧΥΡΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ είναι το κεντρικό σύνθημα του Έκτακτου Συνεδρίου που θα πραγματοποιήσει η Ένωση Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝ.Π.Ε.), την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013 στο ξενο διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2236

Πρόγραμμα Έκτακτου Συνεδρίου ΕΝ.Π.Ε.

  Πρόγραμμα Έκτακτου Συνεδρίου ΕΝΠΕ Αθήνα, Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013 Ξενοδοχείο Divani Caravel, Aίθουσα ΟΛΥΜΠΙΑ   8.30-9.30 Διαπιστεύσεις - Εγγραφή συνέδρων   9.30-11... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2143

Ομιλία Προέδρου ΕΝΠΕ και Περιφερειάρχη Αττικής κ.Γιάννη Σγουρού στη ΔΕΘ

Αθήνα, 8 Σεπτεμβρίου 2013  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ολοκληρωμένη πρόταση για τον βασικό ρόλο των Περιφερειών στο Εθνικό Σχέδιο για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας κατέθεσε με την σημερινή του ομιλία ο Πρ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2076

Συνάντηση Περιφερειαρχών με την ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών και τον Αν. Υπουργό Οικονομικών

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  Μετά από πολύωρο, έντονο και εξαντλητικό διάλογο με την ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών και τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών έγινε δεκτό το αίτημα των 13 Περιφερειαρχών να μην εντάσσ... διαβάστε περισσότερα..

Αποτελέσματα 1 - 8 από 8