Αρχείο Δελτίων Τύπου

Απρίλιος 2013

Καλώς ήλθατε στο Αρχείο των Δελτίων Τύπου. Υπάρχουν 9 Δελτία Τύπου.
Δελτία Τύπου
2210

ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΘΕΤΕΙ Η ΕΝΠΕ

Το θέμα της μεταφοράς των μαθητών επαναφέρει στο προσκήνιο η Ένωση περιφερειών Ελλάδας επισημαίνοντας τον κίνδυνο να υπάρξει πρόβλημα για τη νέα σχολική περίοδο 2013-2014. Το ΔΣ της ΕΝΠΕ αποφάσισε κατ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2007

Συμμετοχή του Επικεφαλής της Ελληνικής Αντιπροωπείας στην ΕτΠ και Προέδρου της ΕΝΠΕ, Γιάννη Σγουρού, στη συνάντηση των μόνιμων αντιπροσώπων στην ΕΕ των κρατών μελών της Ιρλανδίας, της Λιθουανίας και της Ελλάδας

Ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός, συμμετείχε στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε σήμερα στις Βρυξέλλες, των μόνιμων αντιπροσώπων στην Ευρωπαϊκή Ένωση των κρατών μελών της Ιρλανδίας, της Λιθου... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
1927

Στη Διαρκή Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής, ο Περιφερειάρχης Αττικής και Πρόεδρος της ΕΝΠΕ, Γιάννης Σγουρός

Στη Διαρκή Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής παρέστη σήμερα ο Πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών καιΠεριφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός, κατά τη συζήτηση του Νομοσχεδίου «Εθνικό Σύστημα Ηλεκ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2172

Πρόγραμμα εκπαιδευτικής ημερίδας της Γενικής Γραμματείας Ισότητας στο Ναύπλιο

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΦΥΛΩΝ ΝΑΥΠΛΙΟ 18-04-2013 Ξενοδοχείο ΑΜΑΛΙΑ (Οδός Αμαλίας, 21100 Νέα Τίρυνθα, Ναύπλιο/Τηλέφωνο: 2752 024400) http://www.amaliahote... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2259

Συμβούλιο της Ευρώπης: Πρόσκληση Υποβολής Υποψηφιοτήτων για Μελετητές στο EURAC Federal Scholar in Residence Programme 2014

Στο πλαίσιο του Συμβουλίου της Ευρώπης η Ευρωπαϊκή Ακαδημία του Bozen/Bolzano (European Academy of Bozen/Bolzano) έχει δημοσιεύσει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για υποβολή υποψηφιοτήτων από μελετ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2142

Εγκρίθηκε από το Προεδρείο της Ε.τ.Π ο προϋπολογισμός για τη Διεξαγωγή της 6ης Ευρωπαϊκής Διάσκεψης των Περιφερειών και των Δήμων της Ευρώπης στην Αθήνα (που θα πραγματοποιηθεί 6 και 7 Μαρτίου 2014)

Ο Πρόεδρος της ΕΝΠΕ & Επικεφαλής της Εθνικής Αντιπροσωπείας της Ελλάδος στην Ε.τ.Π., Γιάννης Σγουρός, συμμετέχει στις εργασίες: - της 100ης Συνόδου Ολομέλειας της Επιτροπής των Περιφερειών. - ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2236

Ο Πρόεδρος της ΕΝ.Π.Ε. και Περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός στο 1ο Εθνικό Αναπτυξιακό Συνέδριο για την προγραμματική περίοδο 2014-2020

Ο Πρόεδρος της ΕΝ.Π.Ε και Περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός μετείχε στις εργασίες  του 1ου Εθνικού Αναπτυξιακού Συνεδρίου για την προγραμματική περίοδο 2014-2020, που έλαβε χώρα σήμερα στο Μέγαρ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2157

Στη Διαρκή Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης παρέστη ο Περιφερειάρχης Αττικής και Πρόεδρος της ΕΝ.Π.Ε., Γιάννης Σγουρός

Στη Διαρκή Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης της Βουλής παρέστη ο Περιφερειάρχης Αττικής και Πρόεδρος ΕΝ.Π.Ε., Γιάννης Σγουρός, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου « Κύρωση της ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
1819

Ολοκληρώθηκε η εκπαιδευτική ημερίδα για την «Ενθάρρυνση και υποστήριξη της συμμετοχής των γυναικών σε θέσεις πολιτικής ευθύνης και εκπροσώπησης σε περιφερειακό και τοπικό επίπεδο» στη Βέροια

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε, η εκπαιδευτική ημερίδα που υλοποίησε η ΠΕΤΑ ΑΕ σε συνεργασία με την Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων του Υπουργείου Εσωτερικών, την ΚΕΔΕ και την ΕΝΠΕ, στη Βέροια την Παρα... διαβάστε περισσότερα..

Αποτελέσματα 1 - 9 από 9